Zichy Park Hotel**** - Bikács

A vidék szépsége és történelme egyaránt lenyűgöző. Az itt töltött napok alatt mindkettőt megismerheti – a különleges élővilágot, a természet kincseit, és a történelmi hagyományokat, megmaradt emlékeket, épületeket. Várjuk Önöket szeretettel szállodánkban!

Szállás  >   Hotel****
Dél-Dunántúl   >  Tolna  >  Bikács
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Kastély / kúria
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Zichy Park Hotel**** - Bikács SZÉP Kártya
A bikácsi Zichy Park Hotel wellness és spa élményeket is kínál vendégeinek. Válassza a stresszmentes kikapcsolódást vidéki wellness szállodánkban, vegye igénybe masszázs, szauna és spa szolgáltatásainkat, ahol az egész család kipihenheti a fáradalmakat, távol a város zajától.

Szobáink az Ön kényelmét szolgálják. A négycsillagos főépületben található standard és superior szobatípusok közül választhat, akár egyedül érkezik hozzánk, akár kettesben utaznak. Családi szobáinkban pedig gyermekek és felnőttek is kényelmesen pihenhetnek, teret hagyva egymásnak.

A vidék ízeivel várjuk éttermünkben egy tartalmas reggelire, ebédre vagy vacsorára. Főzőasszonyaink eredeti családi recepteket használva készítik el Önnek a legfinomabb ételeket. Házi lekvárok, kézműves sonkák és sok hasonló finomság várja Bikácson.
Cím:
7043 Bikács, Bikács-Kistápé Liget
Tel.: (70) 642 5796
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Az M6-os autopályán haladva hajtson ki a 87-es kijáraton, Dunaföldvár irányában, folytassa útját a 61-es útvonalon Cecéig, majd onnan a 63-as út megy tovább Bikács felé.

Tömegközlekedés esetén Nagydorog, vagy Bikács állomásra transzfert tudunk biztosítani, felár ellenében.

Kiemelt elfogadó helyek: