Yolofood - Budapest

A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen - csak egyszer élünk. Élvezze az életet! De hogyan? Mindenki maga dönti el. Próbáljon új dolgokat kipróbálni, merni, kockáztatni, higgye el, megéri! Fúziós konyhánk lényege, hogy az ételeinket a közel hagyományos receptúra alapján modern köntösben.

Vendéglátás  >   Ételfutár
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Magyaros ételek, Vegetariánus ételek, Diétás ételek, Nemzetközi konyha, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Yolofood - Budapest SZÉP Kártya
YOLO manufaktúra:
A tökéletes gourmet élmény eléréséhez, nem csupán alapanyagainknak, de eszközeinknek is tökéletesnek kell lennie. Mi, a Yolo Food-nál, az összes fogásunkat kézműves jelleggel, odaadóan készítjük el, különös tekintetet fordítva a gasztro örömök vizuális részére. Kiváló alapanyagokból, nagy szakértelemmel készített ételeink hűen tükrözik a kulinária iránti elkötelezettségünket, melyeket gyorsan, frissen és környezetbarát módon kaphatsz meg, legyél bárhol is a városban.

„Csak egyszer élsz“
A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen - csak egyszer élünk. Élvezze az életet! De hogyan? Mindenki maga dönti el. Próbáljon új dolgokat kipróbálni, merni, kockáztatni, higgye el, megéri! Fúziós konyhánk lényege, hogy az ételeinket a közel hagyományos receptúra alapján modern köntösben tálaljuk Önöknek. A mindig friss, minőségi alapanyagaink ízükben és megjelenésükben is felejthetetlen gasztronómiai élményt garantálnak.
Cím:
1045 Budapest, Berlini út 47-49.
Tel.: (70) 620 2019
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 33' 0.3" N, 19° 5' 57.7" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: