Véndektanya vendégház - Tapolca

Tapolca város a Balaton északi oldala feletti hangulatos idegenforgalmi központ sok látnivalóval. Tapolca egyedi hangulatú szállása a város külterületén található Véndektanya vendégház. A Balaton-felvidék rengeteg látnivalót rejteget az idelátogatók számára minden évszakban.

Szállás  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Tapolca
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Kastély / kúria, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Véndektanya vendégház - Tapolca SZÉP Kártya
Az erdő közelében 1 kis Tanyán, 3 km-re távol a város zajától Tapolca-Halastópusztán valóra válhat, amire már régóta vágyik, nagy beszélgetések, friss levegő, lelassulás, túrázás vagy hallgatózás az éjszakában a hűvös kertből. Az egykori urasági major 2 épülete 110 éve épült az évek során teljes felújításon esett át.

Két épületben található 7 szobában hozzájuk tartozó fürdőszobákkal, közös nappalival és konyhával várjuk vendégeinket. Legyen szó családi összejövetelről, baráti társaság közös hétvégéjéről, ha fontos szempont a kedvező ár, a természeti környezet. A szállás és annak környezete egyaránt paradicsom a gyerekeknek – így a felnőttek is nyugodtan kikapcsolódhatnak a számtalan pihenésre csábító zugban.

Terjedelmes parkosított udvar (8000 m2 terület), zárt parkolási lehetőség. Bográcsozás, grillezés lehetőség. Vendégházunkban párok, családok, baráti társaságok, csapatépítők élvezhetik, hogy a kutyát sem zavarják. Továbbra is szeretettel várjuk régi és leendő vendégeinket egész éven át!

Betti asszony és László vagyunk! 2013 óta üzemeltetjük a Véndektanyát. Az évek során próbáltuk alakítani vendégházunkat a mindenkori igényekhez igazodva. Fontos szempont nálunk, hogy a vendég jól és "otthon" érezze magát! Köszönjük a vendégeink szeretetét és pozitív értékeléseit. Várunk mindenkit továbbra is nagy szeretettel egész éven át!
Cím:
8300 Tapolca, Halastópuszta 220/2.hrsz.
Tel.: (30) 361 0734
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 53' 0.4" N, 17° 26' 13.6" E


Megközelítés:
Mivel külterületen van a Vendégház célszerű autóval jönni.Természetesen sokan választják a túrázást.

Kiemelt elfogadó helyek: