Végvár Ételbár - Sirok

Látogasson el a vadregényes siroki várba, hazánk egyetlen barlangvárába, és térjen be a Végvár ételbárba megpihenni, finom ételeket kóstolni. Az egyetlen étterem a várhoz vezető út mellett. Étlapunkon bőséges kínálatból választhatnak.

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Sirok
Jellemzők: Magyaros ételek, Tájjellegű ételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Végvár Ételbár - Sirok SZÉP Kártya
A Végvár ételbárban étkezési lehetőséget kínálunk a siroki vár látogatóinak, túrázóknak, de szívesen látjuk a helyi és környékbeli településekről érkező vendégeket is! Az étterem belső terében és teraszán fogadjuk a hozzánk betérőket.

Ezen kívül turista menüt ajánlunk kedvező áron. Az egyéni vendégek mellett szeretettel várjuk a kiránduló csoportokat. Részükre többféle menüsort kínálunk, melyben szerepel egytálétel, két- és háromfogásos menü, sültes- és hideg tálak. Vállaljuk családi rendezvények, baráti összejövetelek lebonyolítását.

Az étteremben kerékpár kölcsönzésre van lehetőség. A várhoz vezető út mellett ajándékbolt üzemel, ahol a siroki várhoz és más nevezetességekhez kapcsolódó emlék- és ajándéktárgyak, térképek, útikalauzok vásárolhatók.
Cím:
3332 Sirok, a siroki várhoz vezető út mellett
Tel.: (70) 490 6000
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 55' 55" N, 20° 11' 40.1" E


Megközelítés:
A Végvár ételbár a siroki várhoz vezető út mellett a várkapu után található. Sirok központjából a Petőfi Sándor úton haladva tábla jelzi a várhoz vezető utat. Sirok község a 24. számú út mentén fekszik. Egertől 20 km-re. Gyöngyöstől több útvonalon keresztül megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: