Vasútegészségügyi NK Kft. - Balatonfüred

Gyógyszállónk Balatonfüreden, a Balatontól és a híres Tagore sétánytól 250 méterre csendes, nyugodt környezetben található. Az épület és a szobák erkélyeiről teljes balatoni panorámában gyönyörködhetnek vendégeink. Számos turisztikai kedvezménnyel segítjük az aktív kikapcsolódást.

Szállás  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfüred
Jellemzők: Akadálymentesített, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vasútegészségügyi NK Kft. - Balatonfüred SZÉP Kártya
Vendégeinknek a Balatonra néző erkélyes, zuhanyzós, TV-vel, hűtőszekrénnyel felszerelt kétágyas szobáinkat ajánlunk. Wifi elérhetőséget és széfet biztosítunk.
Éttermünkben - igény szerint – 2 féle menüválasztásos rendszerben, reggeli, ebéd és vacsora rendelhető. A gépkocsival érkezőknek zárt parkoló áll rendelkezésre.

OTP; K&H; MKB Szép Kártyát elfogadunk. A Szív,-és Érrendszeri Rehabilitációs szakellátás mellett, speciális szűrési programot kínálunk cégeknek, illetve magánszemélyeknek. egy hetes, teljes ellátást nyújtó rekreáció keretében.
Cím:
8230 Balatonfüred, Mikes Kelemen u. 1.
Tel.: (87) 343 444
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 57' 31.6" N, 17° 53' 52.1" E


Megközelítés:
Közúton:
Balatonfüred a 71-es főúton a Balaton északi partján közelíthető meg.Veszprémből (20 km) a 73-as út vezet a 71-eshez, melyet Csopakon ér el az utazó.Intézetünk megközelítését kihelyezett táblák segítik.

Vasúton:
Balatonfüred a Budapest - Tapolca vasútvonalon fekszik, Budapesttől 132 km-re, Tapolcától 52 km-re.Ajánljuk a balatonarácsi megállónál történő leszállást, onnan Intézetünk 5 perc sétára található.

Kiemelt elfogadó helyek: