Vasmacska Terasz Étterem - Budapest

Varázslatos hangulatú Duna-Parti Étterem és Fröccskert - Duna Parti hullámok, nyugtató, mégis önfeledt hangulat: Üdvözlünk a Vasmacska Teraszon! Közösségi élmények, születésnapi party-k, baráti találkozók és nagy találkozások csodálatos helyszíne. A Duna romantikája és Budapest dinamizmusa mosódik itt össze.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Halételek, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, A la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vasmacska Terasz Étterem - Budapest SZÉP Kártya
Budafokon, közvetlenül a Duna-partján található a kellemes hangulatú Vasmacska étterem és grillterasz. Az idilli környezetben elhelyezkedő étterem páratlan kikapcsolódási lehetőséget, különleges ízeket, változatos italokat nyújt minden idelátogatónak. A család és kutyabarát helyszín, kiváló választás családi, baráti, céges rendezvények, összejövetelek, csapatépítő programok és esküvők lebonyolításához is.

Éttermünk már eddig is számos felejthetetlen esküvőnek, családi és baráti összejövetelnek, céges rendezvénynek adott otthont. A Terasz és a plázs befogadóképessége együtt 280-300 fő, emellett egy kisebb, 50-100 fős belső terem és fedett terasz is a megrendelők rendelkezésére áll, amely VIP teremként, vagy kisebb önálló rendezvény helyszíneként is szolgálhat.
Cím:
1222 Budapest, Fékező utca 1.
Tel.: (30) 413 4334
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 24' 49.8" N, 19° 2' 27.6" E


Megközelítés:
Gyalogosan a Háros utcai buszmegálló felől, az átjárón. Megközelíthetőek vagyunk gyalogosan, biciklivel, hajóval és autóval is. Vendégeink számára ingyenes parkolást biztosítunk.

Kiemelt elfogadó helyek: