Vadásztanya Bisztró & Borozó - Siófok

Egy hely, ahol a nyári melegben jól esik egy hamvas rozé fröccs... Kerthelyiségünk kellemes klímával rendelkezik a nagy fák árnyékában és ínycsiklandozó illatok terjengenek a grill konyhánk felől. Sok kedves vendég érzi itthon magát Bisztrónkban amit 1983 óta immár a 3 generáció igazgat.

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Siófok
Jellemzők: Magyaros ételek, Grill ételek, Vadételek, Kerthelyiség-terasz, Szálláslehetőség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Vadásztanya Bisztró & Borozó - Siófok SZÉP Kártya
Három generációs családi vállalkozásunk 1983-ban nyitotta ki kapuját. Eleinte csak családi borászatunk harmatos nedűit kínáltuk a vendégeink számára, zamatos zsíros kenyérrel spékelve. Mára már inkább egy családias Bisztró hangulatát idézi üzletünk, különlegesebb balatoni borokkal, frissensültekkel, grill BBQ ételeinkkel, házi hamburgereinkkel és nagymama receptjei alapján sütött pizzákkal.

Apartmanjaink: Szálláshelyünk már 1983 óta áll a vendégeink szolgálatában, mindig törekedve, hogy lépést tartsunk vendégeink elvárásaival. Minden egységünk saját fürdőszobával, konyhával felszerelt a kert pedig nyugalmas kikapcsolódásra ad lehetőséget. Nyugodt, hangulatos utcákkal vagyunk körülvéve, ami távol esik a nagyvárosi rohanó világtól. Nyugodtan ki lehet engedni a gyerekeket kerékpározni, görkorcsolyázni az utcára. A strand közel esik minden apartmanunkhoz és biztos, hogy útba esik bisztrónk, ahol jól esik a nagy melegben egy hűsítő rozéfröccs.
Cím:
8600 Siófok, Vasúti utca 29.
Tel.: (84) 352 547
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.01 - 09.15.
GPS:
46° 55' 53.5" N, 18° 7' 11.3" E


Megközelítés:
Az autópályáról a Siófok kelet - Sóstó lehajtóhoz közel a hetes főúton a 106-os kilóméternél lekanyarodva a Vasúti utca 29 szám alatt található bisztró&Borozónk.

Kiemelt elfogadó helyek: