Vadászkürt Vendégfogadó - Alsónyék

Fogadónkat azoknak ajánljuk, kik szeretik a természetet, a falusi miliőt, a jó borokat. Kirándulhatnak a Gemenci erdőbe kisvasúttal, gyalog, kenuval, kerékpárral. Bebarangolhatják a szomszédos sárközi falvakat és a közeli városokat (Szekszárd, Baja, Mohács, Pécs), bort kóstolhatnak a helyi borospincékben.

Szállás  >   Egyéb szállás
Dél-Dunántúl   >  Tolna  >  Alsónyék
Jellemzők: Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Vadászkürt Vendégfogadó - Alsónyék SZÉP Kártya
A Vadászkürt Vendégfogadó, - mely az „öregfaluban” található a Református templommal szemben, - mind küllemében, mind belső kialakításában, berendezésében a helyi, tradicionális sárközi építészeti hagyományokat követi. A régi falusi vendégfogadók világát igyekszik visszahozni.

A fogadóban 5 db kétágyas, pótágyazható, fürdőszobás szoba, valamint egy hangulatos, sárközi étkező búbos kemencével és egy felszerelt konyha található.
Az étkező kiváló helyszíne kisebb baráti és családi összejöveteleknek, rendezvényeknek, befogadóképessége 25-30 fő.

Az udvarban zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére, valamint füves udvar kerti bútorral, tűzrakó hellyel, ahol lehetőség van bográcsban vagy tárcsán főzni, sütni.
Cím:
7148 Alsónyék, Árpád u. 3.
Tel.: (30) 444 8594
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 12' 10.6" N, 18° 44' 16.9" E


Megközelítés:
Alsónyék a Gemenci erdő mellett, Szekszárd és Baja között félúton, mindegyik településtől 17 km-re az 55-ös főút mentén található sárközi falu.
Bátaszék csak 1 km, a Gemenci erdő 4 km, a Gemenci Pörbölyi Ökoturisztikai Központ (ahonnan a kisvasút indul) 5 km. A közeli Történelmi Szekszárdi Borvidék pincéi 2-10 km-re találhatók a fogadótól.

Kiemelt elfogadó helyek: