Vackor Vendégház - Hosszúhetény

Pihenjen Ön is vendégházainkban, a Keleti-Mecsekben, festői környezetben, teljes nyugalomban. A Vackor, a Zengőlak és az Emma vendégház Püspökszentlászlón, a mecseki üdülőfaluban található. Mindhárom ház a 18. század közepén épült. A korhűen felújított házak komfortosak, teljesen felszereltek.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Hosszúhetény
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Vackor Vendégház - Hosszúhetény SZÉP Kártya
A csoport három egymáshoz közeli kutyabarát, csendes házat foglal magában: a Vackor, a Zengőlak és az Emma vendégházat.

A Vackor vendégház (260 m2) magas szintű szolgáltatást nyújt. Teljes kényelemmel 18 fő helyezhető el, mely kényelmes pótágyakkal (fotelágyak) 22 főig emelhető.

A Zengőlak vendégház (100 m2) 7 főnek nyújt teljes kényelmet. A szálláshelyek száma pótágyakkal 9 főre növelhető. A Zengőlak nagy füves udvarával és játszóterével a gyermekes családok és a kutyák kedvence.

Az Emma vendégház (65 m2) egy igazi parasztház egy család, vagy max. 6 fős csoport részére.
Cím:
7694 Hosszúhetény, Püspökszentlászló 15.
Tel.: (30) 183 3472
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 11' 20.7" N, 18° 21' 41.7" E


Megközelítés:
Hosszúhetény község főutcáján végig autózva a falu közepén, a községháza után kell jobbra letérni a püspökszentlászlói útra (tábla jelzi). Innen a Kossuth, majd a Petőfi Sándor utcán autózunk a kb. 2,5 km-re lévő Püspökszentlászlóig (a falun kívül az utolsó 1,5 km murvás, változó minőségű út). Szentlászlóba érve a Vackorházat az Életrendezés Ház után, a Zengőlakot a harangtoronynál találjuk. Az Emmaház a Zengőlak 3. szomszédja a kastély felé.

Kiemelt elfogadó helyek: