Twins House Apartmanok - Bogács

Ez a szálláshely Bogácson közvetlenül a fürdő melletti kis zsákutcában található nyugodt, csendes, zöld környezetben, de mindenhez közel, ami kikapcsolódást nyújthat a vendégeknek. A fürdő hátsó bejárata 2-3 perc sétával elérhető, kb. 10 perc gyalog a pincesor, bikarét, horgásztó.

Szállás  >  Bogács  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Twins House Apartmanok - Bogács SZÉP Kártya
A házban 2 külön bejáratú apartman található. A földszinti (6 fős) Janka apartman 3 hálószobával, saját fürdőszobával, nappali/étkezővel, felszerelt konyhával és kertre néző terasszal rendelkezik. A tetőtéri (2-4 fős) Dorka apartmanban egy hálószoba, nappali konyhasarokkal, WC, zuhanyzó található és kertre néző kültéri pihenősarokkal rendelkezik. A kertből felvezető lépcsőn közelíthető meg.

A házban ingyenes WIFI és műholdas TV áll a vendégek rendelkezésére. A kertben lehetőség van nyársalásra, bográcsozásra, grillezésre. A kertes nyaraló udvarán díjmentes a parkolás.

Twins House Apartmanok - Bogács SZÉP Kártya

Cím:
3412 Bogács, Juhar u. 15.
Tel.: (20) 482 9468
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 39" N, 20° 31' 33.2" E
Megközelítés:
Az M3-as autópályáról a mezőkövesdi lehajtónál kell lejönni. Mezőkövesden keresztül érve 8 km Bogács.

A vonattal érkezőknek Mezőkövesden kell leszállniuk, onnan busz közlekedik Bogácsra. Az Eger felől érkezők szintén el tudnak busszal jutni Bogácsra.