Tulipános vendégház - Fertőszentmiklós

A Tulipános vendégházat romantikus békebeli hangulat, de modern felszerelés jellemzi. Minden igényt kielégítő család és bababarát szálláshely az osztrák határ és Fertőd mellett.A falusi nyugalom mellett a környéken rengeteg a kulturális, a természetföldrajzi, és a történelmi látnivaló is.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Fertőszentmiklós
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Tulipános vendégház - Fertőszentmiklós SZÉP Kártya
A Tulipános vendégház egész évben nyitva van. 3 apartmanja közül az emeleti a legnagyobb. Itt 8 -10 fő is elfér. Az alsó apartmanban 4-6 fő, míg a faházban 2-3 főt tudunk elszállásolni. Az apartmanokat külön-külön, de egyben is ki lehet bérelni. A kőházban minden felszerelés luxus minőségű, klimatizált, fűthető helyiségek, teljes felszereltségű szobák, és konyhák, kényelmes hálószobák, gyermekjátékok, etetőszék, babaágy, stb. várják a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat, vendégeket.

A borospincénkben helyi borokat is kóstolhatnak az érdeklődők. A ház udvarában 10 db. felnőtt, és 3 gyermek kerékpár is kölcsönözhető. Vendégeink a finn szaunát és az udvari játékokat is használhatják. Az internet elérés és a parkolás ingyenes. A szálláshely önellátó, de a házhoz közel pékség, boltok, zöldséges, az udvaron tűzrakási lehetőség, és grillező is van. Külső teraszaink, búbos kemencénk,tágas nappalijaink kényelmes és hangulatos lehetőséget biztosítanak a családok nyugodt, békés pihenésére. Ne habozzanak kipróbálni mindezt, és jöjjenek el Önök is hozzánk!
Cím:
9444 Fertőszentmiklós, Kolozsvári utca 58.
Tel.: (30) 399 8311
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 34' 37" N, 16° 52' 45.8" E


Megközelítés:
Megközelítése autóval a legkönnyebb, de a Fertő-parti kerékpárút egy ága is a ház előtt vezet el. A Petőházi vasútállomás 1,5 km, a Fertőszentmiklósi 3 km-re van a háztól. A központi buszmegálló 800 m-re található. A Bécsi repülőtér 1 órára van tőlünk.

Kiemelt elfogadó helyek: