Tücsöktanya Vendégház - Kétvölgy

Falusi turizmus, aktív pihenés, kirándulás, kerékpározás, őrségi gasztronómia, gombagyűjtés, tavi fürdési lehetőség, wellness és gyógyfürdők, építészet, kényelmes szállás az Őrség-Vendvidék egyik legszebb völgyében a kétvölgyi Tücsöktanya Vendégházban.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Kétvölgy
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Tücsöktanya Vendégház - Kétvölgy SZÉP Kártya
Vas megye nyugati csücskében, a magyar-szlovén-osztrák határ találkozásánál elhelyezkedő vendvidékről általában ritkábban esik szó, mint magáról a szomszédos őrségről. A vend tájból áradó nyugalom és csend, a dimbes-dombos vidék, a hegyvidéki klíma üde, vadvirágos rétjei, titokzatos lápjai, változatos színvilágú, gyantaillatú erdői, a kristálytiszta vizű források és patakok, az apró falvak lágyan megérintő világot tárnak elénk. Vendégházunk ennek a tájnak a szívében, a határ mentén megbúvó Kétvölgy nevű falucskában, egy völgy aljában található.

A házigazdák egész évben szeretettel, sokféle programmal és kedvezményekkel várják a természetet, nyugalmat, aktív pihenést kedvelő családokat, párokat, baráti társaságokat.
Cím:
9982 Kétvölgy, Fő u. 33.
Tel.: (20) 596 1718
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 53' 12.1" N, 16° 12' 56" E


Megközelítés:
Autóval M7 és 8-as főút Budapestről Szentgotthárdon keresztül 250 km. Vonattal Budapest-Szombathely-Szentgotthárd vonalon.

Kiemelt elfogadó helyek: