Toszkána Apartmanház - Bogács

Toszkána Apartmanház - Központi kényelem! A szálláshely alkalmas családi, munkahelyi és baráti társaságok összejövetelére 2i főig, de öt különálló apartmanként is funkcionál. A szálláshely nyugodt környezetben helyezkedik el mégis közel a termálfürdőhöz és a pincesorhoz.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Bogács
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Toszkána Apartmanház - Bogács SZÉP Kártya
Bogács a Bükkalján, a Hór és a Szoros patak völgyben Egertől 18, Mezőkövesdtől 10 km-re található. Nemzetközi hírű termálfürdőjével, természeti adottságaival, gazdag kulturális és gasztronómiai programjaival várja az idelátogató kedves vendégeket. A Bükki Nemzeti Park kitűnő lehetőséget kínál a gyalogos, kerékpáros túrázásra és a természet értékek megismerésére. A falu horgásztavai, boros pincéi nyújtják a kikapcsolódást az idelátogatók számára.

A szálláshely alkalmas családi, munkahelyi és baráti társaságok összejövetelére 21 főig, de öt különálló apartmanként is funkcionál. Az udvaron fedett nagy terasz melyben nyári konyha és étkező található, bográcsozási és grillezési lehetőséggel. A szálláshelyen saját ingyenes parkolási lehetőség vehető igénybe.
Cím:
3412 Bogács, Rákóczi utca 2.
Tel.: (30) 935 7136
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 17.7" N,20° 31' 45.9" E


Megközelítés:
Apartmaházunk a Rákóczi utca 2 szám alatt helyezkedik el, kényelmesen megközelíthető akár autóval, akár gyalogosan is.

Kiemelt elfogadó helyek: