Thermal Garden - Mosonmagyaróvár

Különálló apartmanunk szaunával, saját kerttel, zárt parkolóval, felszerelt konyhával, hatalmas területtel várja Önt és családját! A szomszédos termálfürdő kiváló pihenést és szórakozást kínál fiataloknak, idősebbeknek egyaránt. A termálvíz európa 5. legjobb gyógyvize!

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Mosonmagyaróvár
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Thermal Garden - Mosonmagyaróvár SZÉP Kártya
Nemrég megnyílt új apartmanunk szeretettel várja Önt és kedves családját! Az otthon megszokott, háborítatlan és privát kényelme Mosonmagyaróvár idegenforgalmi központjában, közvetlen a termálfürdő mellett. Különálló apartman saját szaunával, jól felszerelt konyhával, szúnyoghálóval, redőnnyel. Az apartman egy kamerával megfigyelt zárt udvaron lévő, saját parkolóval rendelkező apartmanházban található. Az apartmanhoz tartozó teljesen különálló privát kert áll a kedves vendégek rendelkezésére. Wifi, okos tv, ahol használhatja a kedvenc straming szolgáltatásait, egyéb android alkalmazásokat, magyar nyelvű adásokkal és parabolaantennával.

A közelben a történelmi belváros, a szigetközi kerékpárút, üzletek, éttermek, kávézók, cukrászdák sokasága. Két szomszédos ország fővárosához is a legközelebb fekvő város, érdemes innen kirándulni, de érdekes gyerekeknek szóló élmény a helyi élményközpont is.
Cím:
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony utca 21.
Tel.: (70) 246 5591
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Városunk az M1 autópályáról könnyen megközelíthető autóval, vasúti és busz közlekedés is kiváló. Ha vonattal vagy busszal érkezne, ingyenes transzfert biztosítunk az állomásról!

Kiemelt elfogadó helyek: