SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mosonmagyaróvár térségében

Kiemelt mosonmagyaróvári (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Mosonmagyaróvár térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mosonmagyaróvár településen:

A Kisalföld legmélyebben fekvő részén, a Győri medencében fekszik Mosonmagyaróvár. Győr-Moson-Sopron megye harmadik legnagyobb városa, közel van Magyarország két jelentős határátkelőhelyéhez, Hegyeshalomhoz és Rajkához. Ez a nyugat-dunántúli város természetes kapcsot képez Ausztria, Szlovákia és Magyarország között. Kiváló megközelíthetősége révén igen közkedvelt turisztikai célpont. Építészeti és fürdőkultúrája révén látnivalókban és élményekben gazdag kikapcsolódást kínál az év bármely szakában. Fő turisztikai vonzereje a mosonmagyaróvári termálfürdő. Az itt található gyógyvizet Európa öt legjobb hatásfokú gyógyvize közé választották. Mosonmagyaróváron barangolva, a plasztikkártya elfogadó helyek nagy számban várják a plasztikkal rendelkező kirándulókat. A város látványosságai között az egyik legnevesebb az óvári vár. Egykor felvonóhíd, ma téglahíd biztosít átjárást a várárok fölött. Nagyszerű program kortól függetlenül a Tűzoltómúzeum gyűjtemény megtekintése. A múzeum különlegessége, hogy a tűzoltók biztosítják a tárlatvezetést. A programok között a Mosonmagyaróvári Nyári Fesztivált, a Szigetköz Ízei, Vármegye Borai Fesztivált és a téli fesztivált kell megemlíteni. Érdemes több napot rááldozni a város felfedezésére, mert az élményekben gazdag pihenés garantált. A közeli Szigetköz a kerékpárosok, vízi túrázók, horgászok paradicsoma.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Mosonmagyaróvár környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.