Szilvafa Apartman - Alsóörs

Csendes, pihenésre alkalmas szálláshely. Ha kultúrális szórakozásra vágyik, több helyszínen is van rá mód (Alsóörsi Amfiteátrum, Balatonfüredi Borhetek, Tihanyi Apátság, fesztiválok). Nyári hőségben a nem túl messze lévő községi strand, vagy a közelebb lévő Pelso strand nyújt fürdési lehetőséget.

Szállás  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Alsóörs
Jellemzők: Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szilvafa Apartman - Alsóörs SZÉP Kártya
Az apartman 3+1 férőhelyes, egy külső lépcsőn lehet felmenni az emeleti lakrészbe. Mindkét szobájából ki lehet jutni a csendes utcára néző erkélyre. Egy kis, felszerelt konyha tartozik hozzá, melyben egy lehajtható étkező asztalnál lehet étkezni, – nyáron azonban sokkal kellemesebb a fedett, árnyékos erkélyen lévő asztaloknál reggelizni vagy egy frissítőt meginni. A fürdőszobában egy zuhanyozó és egy mosdó használható, illetve külön WC található még a lakóegységben. Az előtérben hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és egy gardróbszekrény áll.

- Wifi: az apartman egész területén ingyen wifi használható. - Parkolás: a ház előtt ingyenes, árnyékos, nem őrzött parkoló van.
- Kert: nem tartozik az apartmanhoz kerthasználat, de előre egyeztetett időpontban a kerti bográcsozó és grillező külön díjazásért használható (tüzelőfát tudunk adni).

Az apartmanon belül tilos a dohányzás. Az apartman nem akadálymentes. Kisállat nem hozható.
Cím:
8226 Alsóörs, Bartók Béla utca 21.
Tel.: (30) 908 2267
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
06.01 - 09.15.
GPS:


Megközelítés:
Autóval: Budapest felől Balatonfüred irányában közlekedve a 71-es útról Alsóörs után, a Lovas felé letérő elágazás után kell jobbra lekanyarodni, majd rögtön az első utcán balra, ez már a Bartók Béla utca.
Vonattal: Budapest Déli pu. és Alsóörs között óránként járnak vonatok, járattól függően 1,5-2 óra menetidővel. Az alsóörsi vasútállomás 15-20 perc sétára van az apartmantól.

Kiemelt elfogadó helyek: