Sziklakert Étterem - Alsópáhok

Meghitt, igényes környezetben, magyaros ízekkel, széles választékkal, bőséges mennyiséggel, minőségi alapanyagokból készült ételekkel várjuk Vendégeinket az év minden napján. Éttermünkben vállaljuk rendezvények megszervezését is. Ezen alkalmakra speciális menüsort is tudunk ajánlani.

Vendéglátás  >   Étterem
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Alsópáhok
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Sziklakert Étterem - Alsópáhok SZÉP Kártya
A Sziklakert Étterem egész évben szeretettel várja Vendégeit nyugodt, családias környezetben Alsópáhokon, Hévíz közvetlen közelében. Az étterem vonzereje nem csak a szép, rendezett környezetben, hanem a minőségi italainkban, frissen elkészített ételeinkben és a dolgozók vendégszeretetében rejlik.

Éttermünk széles választékot kínál, ha Ön az ízek szerelmese: házias ízekkel, a magyar konyha remekeivel, illetve nemzetközi ételekkel várjuk a hét minden napján. Étlapunkon több mint 50 féle ételspecialitásból és majdnem 40 féle pizzából választhatnak az ide látogató Vendégeink.

Különböző rendezvényeknek (esküvő, évforduló, keresztelő, születés- és névnap, megemlékezések, ballagás, egyéb partik) tökéletes helyszínt tudunk biztosítani. Éttermünk belső része 50 fő befogadására képes, míg télikertünk ezen felül még 60 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Jó idő esetén pedig kerthelyiségünk 40 fő étkeztetését biztosítja. Igény szerint a rendezvények megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk!

Ha egy kellemes családi ebédre, romantikus vacsorára, vagy akár csak a hétköznapokon egy igazán finom, különleges ételre vágyik látogasson el hozzánk, és legyen a Vendégünk!
Cím:
8394 Alsópáhok, Dózsa György utca 65.
Tel.: (30) 451 8870
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 45' 40.6" N, 17° 10' 27.4" E


Megközelítés:
Az étterem Alsópáhokon, Hévíz közvetlen közelében található. Autóval könnyen megközelíthető, "Alsópáhok, alsó" buszmegálló pár méterre található.

Kiemelt elfogadó helyek: