Szépségforrás Stúdió - Vecsés

Fülöp Erzsébet vagyok a stúdió vezetője, mesterkozmetikus. Hálás vagyok, hogy amivel foglalkozom, az a hobbim is. Minden hozzánk látogató vendéget várunk sok szeretettel! Professzionális kezelések, profi szakemberek, elégedett vendégek. Ez jellemzi a stúdiónkat röviden...

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Vecsés
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szépségforrás Stúdió - Vecsés SZÉP Kártya
Klasszikus kozmetikai kezelések mellett megtalálhatod a legmodernebb technológiás ránctalanító arckezeléseket (hyaluronsavas ráncfeltöltés, rádiófrekvenciás feszesítés) és a leghatékonyabb alakformáló kezeléseket (Kavitációs zsírbontás, arometerápiás fáslizás).

Ha gondot okoznak a mindig csak újra növő szőrszálak nálunk erre is találsz megoldást. Hatékony eredményeket érünk el professzionális IPL (intensiv pulse light) szőrtelenítő kezelésünkkel!

Kizárólag professzionális kozmetikai anyagokkal és gépparkkal dolgozunk ennek köszönhetően elégedetten távoznak tőlünk a Vendégek! Tegyél próbára minket Te is. Várunk szeretettel a Szépségforrás Stúdióban.”
Cím:
2220 Vecsés, Fő út 130.
Tel.: (70) 630 0285
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Bejelentkezés alapján
GPS:
47° 24' 39.1" N, 19° 16' 20.9" E


Megközelítés:
Vecsési Market Centraltól néhány percre sétával is megközelíthető (15-20 Perc). Távolsági busz megálló 100-150 méteren belül. Autóval könnyen megközelíthető az üzlet előtt szabad hely függvényében parkolás lehetséges.

Kiemelt elfogadó helyek: