Szépkilátás Vendégház - Balatonalmádi

Balatonalmádi csendes, nyugodt részén, az Öreg-hegy tetején található Szépkilátás Vendégház nemes alapanyagokkal kialakított, egyedi mediterrán stílussal berendezett hangulatos lakosztályai panorámás teraszokkal várják Önt, ha szeretne kicsit elvonulni a világ zajától.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonalmádi
Jellemzők: Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Szépkilátás Vendégház - Balatonalmádi SZÉP Kártya
Vendégházunk Balatonalmádi festői részén, az Öreg-hegy tetején várja vendégeit. A Balaton keleti medencéjére nyíló panorámás teraszokkal ellátott szobaink kellemes pihenést biztosítanak mindazok számára, akik a város zajától kicsit távolabb keresnek pihenési lehetőséget.

Az oxigéndús kellemes friss levegőről a mögöttünk elterülő tölgyerdő gondoskodik. Az épület csendes mellékutcában van, nincs átmenő forgalom. Látogasson el hozzánk, legyen a vendégünk, és tapasztalja meg a zavartalan kikapcsolódást, hogy maradandó élménynek lehessen részese.
Cím:
8220 Balatonalmádi, Sólyom u. 11.
Tel.: (30) 925 7052
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
A megközelítés: Balatonalmádi városközpont Dózsa György út, Deák Ferenc u. Mátyás Király út, Gerle utca végén(vízműnél) jobbra lefelé 50 métert kell gurulni. Gerle utca 13 a parkoló címe. Kovácsoltvas kapun keresztül lehet beállni a parkolóba. Szeretettel várjuk!

Kiemelt elfogadó helyek: