Szent János Hotel - Mohács

Szállodánk a korábbi Csele Hotel helyén nyitotta meg kapuit közvetlenül a Duna partján, mely az úton és vízen járók védőszentjéről, Nepomuki Szent Jánosról kapta nevét. A 49 szobás szálloda egyesíti a közepes méretű szállodáktól megszokott szolgáltatásokat és kényelmet a családias hangulattal.

Szállás  >   Hotel***
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Mohács
Jellemzők: Akadálymentesített, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szent János Hotel - Mohács SZÉP Kártya
A 49 szobás szálloda 3 csillag superior minősítéssel rendelkezik, és egyesíti a közepes méretű szállodáktól megszokott szolgáltatásokat és kényelmet a családias hangulattal.

A hotel építészeti megoldásai, berendezése emberközpontúságot tükröz. A hotel szobái 3 emeleten helyezkednek el, egy részük páratlan dunai kilátással rendelkezik.

A hotelben 3 szobatípus található meg: egyágyas (2 db), standard (40 db, ebből 20 db Dunára néző) és superior (7 db). Superior szobáink pótágyazhatók, így alkalmasak családok, baráti társaságok elszállásolására is.

2010-ben elnyertük a legszebb szállodai szoba megtisztelő címet 3 csillagos kategóriában.
Szobáink felszereltsége minden igényt kielégítő: telefon, minibár, televízió széles csatornaválasztékkal, kábeles internet csatlakozási lehetőség, fürdőköntös bekészítés várja a hozzánk érkezőket. A szobák zuhanykabinnal vagy káddal felszereltek és nemdohányzók.
A szálloda teljes területén ingyenes Wi-Fi csatlakozás biztosított.
Cím:
7700 Mohács, Szent Mihály tér 6-7.
Tel.: (69) 511 010
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
45° 59' 37.6" N, 18° 41' 36.4" E


Megközelítés:
Autóval:
Budapest felől: az M6-os autópályáról a 191-192-es km-nél letérve, vagy a 6-os főúton Szekszárdig, majd az 56-os főúton.
Pécs felől: az 57-es főút mentén haladva
Szekszárd felől: az 56-os főút mentén haladva

Kiemelt elfogadó helyek: