Szent György Vendégház - Esztergom

Az igények megváltozásával egy 3 szobás apartmannal várjuk a vendégeket, ami 3 db 2 személyes szobából valamint egy nagyméretű nappaliból áll. A szobák igény szerint pótágyazhatóak. A nappaliban bársarok és főzési lehetőség áll kedves vendégeink rendelkezésére. Szobáink külön mosdó és toalett helységekkel rendelkeznek, valamint kellemes hangulatú teraszokkal.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Esztergom
Jellemzők: Családbarát
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szent György Vendégház - Esztergom SZÉP Kártya
2006-ban kialakítottunk egy 2 szobás apartmant amiben 2 db 3 személyes szoba található önálló vizesblokkokkal, konyhával és külön előszobával. Ezek a szobák igény szerint pótággyal elláthatóak.

Kertünk egy mély lélegzetvétel a léleknek. Pihenjen le a Halastó mellett, benne teknősbékák láthat, és gyönyörű aranyhalakat. Kertünkben él egy több mint 150 éves termő körtef, fenyőfa ,fügefa, és egyéb növénykülönlegességek. A gyermekeket tágas füves terület terület és 3 db hinta várja. A nagyobbaknak pedig biliárdasztal valamint grillezési lehetőség áll rendelkezésére, a kedvezőbb időtöltés céljából.

A házban egy Közérzet javító centrum működik.

Biorezonanciás állapotfelmérés, Jade köves masszírozó ágy, mágneses ágy, mágnesterápia, fényterápia inger áram /TENS/, különböző talp masszírozó és akupresszúrás eszközök valamint nyak, hát és derék masszírozók.

A ház Kuriózuma a közel 300 éves boros pince, ahol saját termésű borokat lehet kóstolni.
Cím:
2500 Esztergom, Andrássy út 21.
Tel.: (33) 502 180
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01. - 12.31.
GPS:
47° 48' 13.8" N, 18° 44' 17.3" E


Megközelítés:
Autóval: 10-es, 11-es út és Dobogókő felől
A pályaudvarokról a TESCO busszal a Bazilikáig (Iskola úti buszmegállóig), onnan a Vár utca – Andrássy út irányában

Kiemelt elfogadó helyek: