Szász Optika - Szekszárd

Szemüveget SZÁSZ-tól, jobban lát majd SZÁZ-szor...! Szemvizsgálat precíz, modern szemészeti eszközökkel történik. Diszkrét, nyugodt környezetben várjuk pácienseinket! Digitális szemmérés, legújabb technológiával! Személyre szabott szemüveg készítés, egyedi igények figyelembevételével!

Szabadidő  >   Egészség
Dél-Dunántúl   >  Tolna  >  Szekszárd
Jellemzők: Fiataloknak, Családoknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szász Optika - Szekszárd SZÉP Kártya
A Tradíciónk 1929-ben született. A fiatal órás-optikus segédinasból lett iparos ember üzletet alapított. Látszerész mestersége mellett óra ékszer javítással, később eladással is foglalkozott. A köztiszteletben álló órásmester munkássága alatt fiatal tanulók szakképzésében is részt vett. Fiából, Ifj. Szász Sándorból órás – optikus mestert nevelt.

Ma tradíciónk harmadik generációjaként folytatjuk családi hagyományunkat. Üzleteink Szekszárd város központjában találhatók.
Szász Optika 20 év után költözött új helyre, mely négyszer akkora területen fogadja kedves vásárlóit.

Szász Optika dolgozóinak tudását és munkáját a minőségnek rendeli alá.
Bőséges szemüvegkeretek választéka, a modern világ kihívásainak megfelelő szemüveglencsékkel, a maximális látásélmény jegyében kínálja vásárlóinak!

A szekszárdi Szász Optika új szalonjának megnyitásával hangsúlyozni szeretné üzleti és kulturális misszióját régi és új közönségének.
A Szász Optika alapítóinak felfogása szerint a szemüveg a személyiség egyik fontos kifejező eszköze, akár mint divatdarab vagy kiegészítő. Mind funkcióját, mind viszonyát tekintve egy erősen személyes tárgy, mely életünk adott szakaszában folyamatosan végigkísér utunkon.
Így egy optika nem csak minőségi medikális, de közvetlen és személyre szabott szolgáltatásokat kell, hogy nyújtson, melyben a kliens nem csak látásának élességét, hanem karakterét is erősítheti.
Cím:
7100 Szekszárd, Garay tér 10.
Tel.: (74) 410 883
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
09.00 - 17.00
GPS:
46° 20' 54.9" N, 18° 42' 3" E


Megközelítés:
Szekszárd belvárosában a sétáló utcában talál meg bennünket a Garay tér 10. sz. alatt.
Parkolási lehetőség a Bezerédj utca felől, az újonnan kialakított parkolóban lehetséges.
Pályaudvartól 500 m-re, a városközpont felé, a Garay szobor irányába kell elindulni.

Kiemelt elfogadó helyek: