Szarvaskő Vendégház - Szarvaskő

Szarvaskő a Bükk hegység egyik legszebb fekvésű települése. A Vendégház Egertől 8 km-re a 25-ös főút mellett található, gyönyörű környezetben. Tágas, igényesen berendezett vendégházunkat családoknak, baráti társaságoknak, természetjáróknak, a falusi turizmust kedvelőknek ajánljuk.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Szarvaskő
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szarvaskő Vendégház - Szarvaskő SZÉP Kártya
Szarvaskő a Bükk hegység egyik legszebb fekvésű települése. Az Eger-patak szűk völgyében épült falut vulkáni kőzetekből álló meredek hegyoldalak fogják közre. A Vendégház Egertől 8 km-re a 25-ös főút mellett található, gyönyörű környezetben, a Bükki Nemzeti Park által határolva.

Tágas, igényesen berendezett vendégházunkat családoknak, baráti társaságoknak, természetjáróknak, a falusi turizmust kedvelőknek ajánljuk.

A vendégház három kétágyas szobával (melyből egy pótágyazható), nagy nappalival, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, pihenőkerttel, grillezési, bográcsozási lehetőséggel várja vendégeit.

Vendégünk egy üveg borra! Várjuk Önt, családját és barátait!
Cím:
3323 Szarvaskő, Fő út 31.
Tel.: (30) 239 2652
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.10 - 12.31.
GPS:
47° 59' 16.9" N, 20° 19' 48.8" E


Megközelítés:
A Vendégház Egertől 8 km-re a 25-ös főút mellett található, gyönyörű környezetben. Vonattal és autóbusszal is megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: