Szarvasi gerendanyaraló - Szarvas

Szarvason a városközponthoz közeli csendes helyen lévő kétszintes családbarát nyaraló. A felső szinten találhatók a hálószobák melyből egy háromágyas kettő kétágyas. A nyaraló csendes zsákutcában található, a holtág vize kiváló horgászatra vízi sportolásra állandó vízcserével.

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Dél-Alföld   >  Békés  >  Szarvas
Jellemzők: Családbarát, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szarvasi gerendanyaraló - Szarvas SZÉP Kártya
Szarvason Magyarország ötödik legnagyobb állóvize a kákafoki holtág partján lévő kétszintes téliesített klimatizált nyaraló kiadó. A nyaraló kétszintes 3 hálószoba található a tetőtérben, a konyha felszerelt, mikró, kombihűtő, a fürdőben zuhanyzó található, a kert parkosított, grillező, tűzrakó, rönkjátszó csúszdával, medencével, kiülővel, napozóágyakkal. Saját stég, 14 m-es vízpart mely alkalmas strandolásra, horgászatra, csónak is a vendégeink rendelkezésére áll, hogy minél jobban kipihenhessék a hétköznapokat. A méltán híres szarvasi arborétum, mini-Magyarország makettpark, körösvölgyi látogató központ kb. 5 km-en belül található, a békésszentandrási sörfőzde kb. 10 km. Jellemző halfajok, ponty, süllő, csuka, harcsa, amur, keszegfélék.
Cím:
5540 Szarvas, Maczó zug 9590.
Tel.: (20) 428 2351
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.01 - 10.31.
GPS:
46° 51' 35.3" N, 20° 32' 2.2" E


Megközelítés:
Gépkocsival Kecskemétről az M44-es autóúton vagy a 44-es főúton érhető el a nyaraló,a Google térképen elérhető a nyaraló, hogy a vendégeinknek megkönnyítsük az ideutazást.

Kiemelt elfogadó helyek: