SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szarvas térségében

Kiemelt szarvasi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Szarvas térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Szarvas településen:

Békés megye nyugati részén, a Dél-Alföldön található a több mint 17 ezer lélekszámú Szarvas, a Körösök szíve. Nevezetességei között csodás épületek, múzeumi gyűjtemények és a világhírnek örvendő Szarvasi Arborétum mellett a gyógyfürdő is remek programot kínál az időtöltéshez. A fürdőkultúra már a török idők óta jelen van a város életében. A természet szépségét az Arborétum mellett az Anna-ligeti Tanösvény segítségével lehet megismerni. A környéken horgászati lehetőség, vízi sportok és sétahajózás mellett különféle sportok várják az aktív időtöltést kedvelőket. Plasztikkártya elfogadó helyek Szarvas számos pontján kínálják szolgáltatásaikat. A város felfedezése során templomok, tájházak és az országban egyetlen, még működőképes szárazmalom mellett több kastélyt is megtekinthetnek a látogatók. A Bolza-, a Csáky- és a Mittrovszky-Kastély épületei az 1800-as évek elejét idézik. Szarvason áll a Holt-Körös partján egy különleges emlékmű is. A szélmalom formájú építmény jelzi a Kárpát-medence földrajzi középpontját. Történelmi emlékút vezet a szélmalomhoz, az emlékúton több székelykapu áll. A város és a Körös vidék tájegység az év minden szakában vonzó helyszín a kikapcsolódáshoz.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Szarvas környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.