Szalina Sóbarlang és Alakformáló Szalon - Budapest

Sószobánkban a legkorszerűbb, száraz beporlasztásos sóterápiát alkalmazzuk. Sóterápiával hatékonyan kezelhetők az alsó- és felső légúti megbetegedések, akár megfázásos, allergiás, vagy vírusos eredetűek. A gyerekek játszva gyógyulnak nálunk. Próbálja ki alakformáló szolgáltatásainkat is!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Gyermekeknek, Családoknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Szalina Sóbarlang és Alakformáló Szalon - Budapest SZÉP Kártya
Sóbarlangunkat 2010-ben nyitottuk, családi vállalkozás keretében. A sóterápia jótékony hatását saját gyermekeink kezelése révén ismertük meg, és tapasztaltuk annak hasznosságát. Megelőzésre, gyógyításra egyaránt javasoljuk minden kisgyerekes szülőnek.

Sószobánk kialakítása gyerekbarát, sóhomokozó és sok játék várja a kicsiket. A felnőttek kényelmes relax székekben pihenhetnek.

A beporlasztásos sóterápia előnye, hogy a mikron méretű sószemcsék folyamatosan keringenek a levegőben. Belélegezve a sószemcsék egészen a hörgőinkig eljutnak, és kitisztítják azokat. Felszakadoznak a letapadások, elindul egy tisztulási folyamat. Csökken a gyulladás és megszűnik a további nyákképződés.

További szolgáltatásaik: Flabélos jellegű testvibrációs trénig, Oto Chili kockahas gép. Gyors, hatékony, és kíméletes edzésformák. Heti 3-szori, 20-30 perc edzéssel csúcsformába hozhatja magát.
Cím:
1118 Budapest, Kaptárkő u. 1.
Tel.: (1) 246 2313
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 11.7" N, 18° 59' 48.6" E


Megközelítés:
A Szalina Sóberlang Budapesten, a XI. kerületben, a gazdagréti lakótelepen található. Megközelíthető autóval és busszal.
Buszjáratok Gazdagréten: 139, 239, 153, 8.

A parkolás az utcán, nem fizetős övezetben.

Kiemelt elfogadó helyek: