Sütöri Sport - Budapest

Nálunk megtalálja mindazt, ami a téli sportoláshoz elengedhetetlen: síruházat, új és használt sí- és snowboard felszerelés, szervizelés, korcsolyaélezés. Kölcsönözni lehet: ruházat, bukósisak, protector, sí-snowboard, tetőbox. Piacvezető márkák például: Helly Hansen, Icepeak, Head, Rossignol, Burton

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családoknak, Középkorúaknak, Kölcsönzés-szerviz, Aktív pihenés, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Sütöri Sport - Budapest SZÉP Kártya
A Sütöri Sport Kft. az egyik legrégebbi hazai családi vállalkozás a téli sporttal foglakozó szaküzletek között. 1991 óta, amikor az első Hó show megnyitotta kapuit, akkor indult ez az üzletágunk, ami azóta kinőtte magát, és a 16. kerület Csömöri úton szinte minden, a téli sportokhoz kapcsolódó szolgáltatást nyújtó üzletté vált.

Gyermekeink (akik ezen idő alatt felnőtté váltak) és kollégáink segítségével próbálunk tudásunk, és szakértelmünk legjavával segíteni és kiszolgálni a hozzánk betérőket. Az utazás elengedhetetlen része a biztosítás, amit nálunk azonnal megköthet, vagy választhat a honlapunkon keresztül is.
Cím:
1162 Budapest, Csömöri út 223.
Tel.: (1) 405 4643
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 53.9" N, 19° 10' 28.5" E


Megközelítés:
M0 felől a Rákospalotai határúton kell megközelíteni, az első körforgalomnál a Szlovák útra térni, majd jobbra a Csömöri út következik.

A belváros felől a Kerepesi úton, balra letérni a Fogarasi útra, azon nyílegyenesen eléri a vasúti felüljárón áttérve a Csömöri utat a 16. kerületben.

Kiemelt elfogadó helyek: