Stefano&Mamut Ételbár és Kávézó - Polgárdi

Mottónk "mindent a vendégekért". Megítélésünk alapján akkor dolgoztunk és teljesítettünk megfelelően ha a vendégeink mindig a legelégedettebben távoznak az étteremből. Felszolgálóink hatalmas kedvességgel és szeretettel várnak és szolgálnak ki mindenkit.

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Polgárdi
Jellemzők: Házias ételek, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, Felszolgálás, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Stefano&Mamut Ételbár és Kávézó - Polgárdi SZÉP Kártya
Házias konyha, napi menük valamint időszakosan svédasztalos ajánlatokkal várjuk vendégeinket. Legfőbb profilunk a házhoz szállítás melyet széles körben végzünk. Összességében nagyjából 25.000 lélekszámot sikerül napról-napra ellátni étellel. Autóink észak-dél-kelet-nyugat viszonylatban 25 km-t haladnak a legtávolabbi pontokra. Hétvégente mindig rendezvényeink vannak benti befogadó képességünk 60 fő a terasz befogadó képessége 40 fő.

Nagyon sok esküvőnek, baráti találkozóknak, érzelmes családi összejöveteleknek, arany lakodalomnak, születésnapnak és sajnos elhunytak megemlékezéséről szóló ebédnek / vacsorának voltunk már részesei. Várjuk a kéréseket és megszervezzük a megálmodott napot!
Cím:
8154 Polgárdi, Szent-Györgyi Albert út 1.
Tel.: (20) 530 7231
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 4' 9.6" N, 18° 18' 15" E


Megközelítés:
Ingyenes parkolás az étteremmel szemben! Megtalálható a régi orosz laktanyáknál. Legegyszerűbb megközelítés 7-es fő út AVIA benzinkútnál Polgárdira behajtás és onnan a második jobbra lehajtási lehetőség.

Kiemelt elfogadó helyek: