Star City Hotel*** - Budapest

Star City Hotel (a Mellow Mood Hotels tagja) egy igazán stílusos és modern háromcsillagos szálloda, mely kényelmes tartózkodást és meghitt légkört biztosít Budapest szívében. A közeli Keleti pályaudvarnak köszönhetően, a hotel könnyen megközelíthető a nap bármely szakában.

Szállás  >   Hotel***
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Bababarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Star City Hotel*** - Budapest SZÉP Kártya
A Star City Hotel Budapest VII. kerületében található a főváros pesti oldalán, a Keleti pályaudvartól és a metróállomástól mindössze 5 percnyire. Innen könnyen és gyorsan megközelítheti a város főbb nevezetességeit, látnivalóit.

A szálloda 48, teljesen újrabútorozott, barátságos, meghittséget sugárzó szobájának többsége a hagyományos háromcsillagos felszereltségen kívül ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférést (WIFI) is biztosít.

A szobatípusok között megtalálhatóak az egy-, két- (francia vagy külön ágyas), három- és négyágyas családi szobák is.
Az összenyitható szobák kiváló tartózkodást nyújtanak családok számára.
Cím:
1078 Budapest, István u. 14.
Tel.: (1) 479 0420
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 16.9" N, 19° 4' 52.3" E


Megközelítés:
Az M1-es autópálya felől haladjon végig a Hegyalja úton az Erzsébet híd felé.
A hídon átkelve haladjon egyenesen 2 km-t egészen a Keleti pályaudvarig. Az egyirányú útrendszer miatt a Keleti pályaudvar homlokzatával szemben soroljon a belső sávba, majd haladjon vissza a nyugati irányba 100 métert. Ezt követően a felüljáró előtt forduljon be jobbra a Rottenbiller utcába. Innen a harmadik utca jobb kéz felől az István utca, ahol a 14-es szám alatt, az utca bal oldalán található a Star City Hotel.

Kiemelt elfogadó helyek: