Solo Restaurant - Sopron

Gyere el hozzánk és érezd át az igazi mediterrán hangulatot! A mediterrán hangulat az étlapon is fellelhető, az olasz ízek az étterem által kínált ételek sokaságában megtalálhatók.

Vendéglátás  >   Étterem
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Sopron
Jellemzők: Kerthelyiség-terasz, Heti menü, A la carte, Felszolgálás, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Solo Restaurant - Sopron SZÉP Kártya
A Solo Restaurant minden nap délelőtt 11 órától késő estig nyitva tart. Az éttermet tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Különtermünk tökéletes helyszínként szolgál esküvőkhöz, bálokhoz, születésnapokhoz és céges rendezvényekhez, akár 300 főig, kérés esetén akár külső helyszínen is.

Mediterrán hangulatú Solo Teraszunk május közepétől, szeptember közepéig színes programokkal, akciókkal, nemzetiségi hetekkel, élő zenei koncertekkel, club estekkel, dj-vel és minden pénteken az előző években nagy sikernek örvendő kertmozival színesíti meg a nyarat. Családbarát étteremként a gyerekeket játszóházzal, külön pelenkázó helyiséggel, etetőszékkel és számukra készített ajánlattal várjuk.

A Solo Restaurant nem csak hangulatában tükrözi az olasz mentalitást, hanem étlapunk kínálatában is. Célunk az, hogy bárki, aki betér hozzánk, otthonosan, kellemesen érezze magát és megtalálja az ízlésének, hangulatának megfelelő finomságot, ezért az olasz konyha remekei mellett nemzetközi ételeket is kínálunk.
Cím:
9400 Sopron, Lackner K. u. 33/A
Tel.: (99) 900 901
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 41' 45" N, 16° 34' 54.1" E


Megközelítés:
Éttermünk 2014 májusában nyitotta meg kapuit, a városközponttól mindössze 10 perc sétára, csendes zöldövezeti, tóparti környezetben. Az autóval érkezők számára ingyenes parkolási lehetőség biztosítja a kényelmet.

Kiemelt elfogadó helyek: