Sirocave Barlang Apartmanok - Sirok

SIROCAVE barlangban apartmanok Magyarország, sőt Közép-Európa első barlangszállása, földtörténeti időalagút mai köntösben. Tárt karokkal várunk minden természet szerető embert, nálunk napfelkeltével érkezik a pihenés, a vendégeinktől nem győzzük fogadni a hálás szavakat: csodálatos volt nálatok.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Sirok
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Sirocave Barlang Apartmanok - Sirok SZÉP Kártya
A SIROCAVE barlangban apartmanok tulajdonképpen semmihez sem hasonlítható szállás. Különleges bizonyos szempontból, mivel nem szállodái szobákról beszélünk, vagy házakról az erdő szélén, hanem egy történelmi időalagútról. Barlangjaink riolit tufa kőzetbe vájt üregek.

Amikor felvetődött a barlangszállás ötlete, tudtuk, hogy nyilván nem lehet minden egyes vendégnek majd elmagyarázni a kőzet tulajdonságait, a helyszínt, a környezetet. Nem mi választottuk ki a barlangok környékét, hiszen ezek az üregek már itt állnak közel 300 éve. Inkább arra törekedtünk, hogy egyszerű ám mégis különleges kuckót nyújtsunk pár napra azoknak, akik megtisztelnek bennünket.

Nincsenek bútorokkal agyonzsúfolt szobák, nincs 24 órás porta szolgálat, nincsenek márvány vagy gránit lépcsők, svéd asztalos reggelik, akik ragaszkodnak az ilyen szolgáltatásokhoz – ők keressék a négy-öt csillagos szállodákat.

Mi olyan vendégeket várunk nagy-nagy szeretettel, akiket nem a külsőségek vonzanak, hanem pihenni vágynak egy történelmi helyszínen, át akarják magukat adni a semmit tevős óráknak, kíváncsiak az ország egyetlen barlangvárára, dacolni akarnak a széllel vagy a napfénnyel a csodálatos Török asztal tetején.

Természet szerető embereket várunk, akik vágynak kiszakadni a hétköznapi szürkeségből, vagy meginni egy pohár bort a lemenő nap fényénél…
Cím:
3332 Sirok, Vörös utca 27.
Tel.: (70) 395 0008
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 55' 50.4" N, 20° 12' 0.2" E


Megközelítés:
Sirok személyautóval többféle módon elérhető. A település a 24-es főútvonalon fekszik, Budapesttől mintegy 117-120 km-re (útvonaltól függően), Egertől pedig 20 km-re.

Budapestről az M3-as autópályán kell elindulni, majd Gyöngyösnél (bármelyik lejárónál) lehet az autópályáról elsőként lekanyarodni.

Kiemelt elfogadó helyek: