Silver Thermál Panzió - Bogács

A Silver Thermál Panzió és Vendégházak a bogácsi fürdőtől 500 m-re, a Zöldvár-tető fenyvese alatt, csendes, nyugodt, családias környezetben várja vendégeit. A fürdő szolgáltatásain túl a Bükki Nemzeti Park és a jó borok is színesíthetik az idelátogatók élményeit.

Szállás  >   Panzió
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Bogács
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Silver Thermál Panzió - Bogács SZÉP Kártya
A Panzió 3 db 2 ágyas, zuhanyzós/WC-s, televízióval felszerelt szobával, 1 db 3 ágyas, (pótággyal) zuhanyzós/WC-s, televízióval felszerelt szobákban valamint 3 db 2 ágyas szobákból álló, két légterű, zuhanyzós/WC-s, televízióval felszerelt szobákkal rendelkezik.
5 db vendégházunk kis előszobából, egy 4 ágyas, tévével felszerelt szobából és egy fürdőszobából áll.

Félpanziós ellátás esetén kibővített kontinentális reggelit és kétfogásos, kötött menüs vacsorát szolgáltunk fel.

A panziótól nem messze található a Bogácsi Termálfürdő, mely a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja. Területén 5 db gyógyvizes medence (34-38 0C) és 1 db feszített víztükrű úszó-medence (24-26 0C) található. A 485 m mély termálkútból nyert kénes gyógyvíz hatékonyan segíti a reuma, izületi és mozgásszervi betegségek, légcsőhurut, nőgyógyászati, egyes gyomor-, epe-, májbetegségek, bőrbetegségek gyógyulását, valamint törések utókezelésénél is alkalmazható.

A Bükki Nemzeti Park gazdag madár- és állatvilága, páratlan természeti öröksége ragyogó alkalmat nyújt kisebb-nagyobb kirándulásokra, gyalogtúrákra. A természetjáróknak, téli sportok kedvelőinek, horgászoknak, vadászoknak egyaránt kiemelkedő lehetőséget kínál az év minden hónapjában. A táj szépsége, tiszta, jó levegője a Bükk-hegység közelsége miatt Bogács a pihenni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyók széles rétegeinek ideális üdülőhelye.
A túrák nem nehezek, gyerekek és idősebbek egyaránt kényelmesen teljesíteni tudják.
A Szoros-patak felduzzasztásával a fürdőtől 300 m-re létesült mesterséges tó ma horgászparadicsom. A tóban telepített halak horgászhatók: törpeharcsa, csuka, ponty, keszeg, amur.
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit Bogácson.
Cím:
3412 Bogács, Rákóczi u. 67.
Tel.: (30) 964 3626
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 27.7" N, 20° 31' 22.2" E


Megközelítés:
A megközelítés gépkocsival az M3-as autópályán Mezőkövesdig, innen tovább 8 km közúton, vagy Eger felől 18 km.
Vonattal Budapestről - Mezőkövesdig, vagy Egerig, onnan tovább helyi autóbuszjárattal Bogácsig.

Kiemelt elfogadó helyek: