Schwinn Csepel Kerékpárszaküzlet - Nagyatad

A nagyatádi Schwinn Csepel Kerékpárszaküzlet már 31 éve a vevők szolgálatában! Munkatársainkkal együtt szüntelenül azon vagyunk, hogy mindenkinek az igényeit maximálisan kiszolgáljuk és mindezt kedvesen és figyelmesen tegyük! Egész családok, baráti társaságok kerékpár kölcsönzését is megoldjuk!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Nagyatad
Jellemzők: Életmód, Testedzés, Kölcsönzés, Aktív pihenés, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Schwinn Csepel Kerékpárszaküzlet - Nagyatad SZÉP Kártya
Kerékpárszaküzletünkben, ha kölcsönözni szeretne, szolgáltatásaink közé tartozik, hogy igény esetén felszereljük kerékpárját vagy elektromos kerékpárját kilométerórával, Look pedállal, túratáskával, szállító dobozzal vagy akár gyereküléssel, így komfortosabban mehet túrázni vagy baráti társasággal például a Balatont körbebiciklizni!

Kerékpár és egyéb szolgáltatásunk ügyében kérem hívjon vagy küldjön emailt! Megállapodás esetén a kerékpárokat ki is szállítjuk, sőt, ha a kölcsönzött kerékpárján defektet kap vagy egyéb műszaki problémája adódik el is megyek Önért!
Cím:
7500 Nagyatad, Széchenyi tér 10.
Tel.: (20) 539 4123
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H-P: 08:30-17:00-ig, Szo: 08:30-12:00-ig
GPS:
46° 13' 38.5" N, 17° 21' 57.3" E


Megközelítés:
Nagyatádon a Széchenyi park szélén egy sarki épületben egyik oldalon az Euronics üzlet a sarok másik oldalán a Schwinn Csepel Kerékpárszaküzlet található sok-sok parkolóval az üzlet előtt! Ha valaki busszal érkezik, igény esetén díjmentesen elmegyünk érte és behozzuk a buszpályaudvarról is!

Kiemelt elfogadó helyek: