Sasfészek Étterem - Kecskemét

Próbálja ki éttermünket! Udvarias, vendégbarát kiszolgáló személyzetünk és kiváló szakácsaink mesterszakács séfünk irányítása alatt tevékenykednek és alkotják ételeinket házias ízekkel a modern ízvilág és tálalás ötvözetében.

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kecskemét
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, A la carte
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Sasfészek Étterem - Kecskemét SZÉP Kártya
Kedves Vendégeink!

Engedjék meg, hogy pár szóval bemutassam az éttermet, melyet most megtiszteltek bizalmukkal.

A Sasfészek Éttermet 1982. április 25-én nyitottam meg, amely a Csalánosi parkerdő bejáratánál található. Gyorsan közkedvelt vendéglővé vált, ami mind a helybéli, mind az átutazó vendégek számára kellemes időtöltést biztosított.

A jubileumi megnyitó után teljesen megújult épületünkben egy éttermet, két rendezvénytermet, egy mediterrán hangulatú kerthelyiséget és egy minden igényt kielégítő 200 fős esküvői rendezvény termet ajánlunk vendégeink számára, amelyben hagyományos á la carte rendszerű étkezési lehetőséget, továbbá családi esküvői és céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Vendégeink választhatnak a magyaros konyha remekeiből, de ez mellett megtalálhatóak az étlapunkon ínyenc különlegességek is. A széles italválasztékunkon belül külön említést érdemelnek a magyar borvidékek remekeiből válogatott borfajtáink.

Bízom benne, hogy kedves vendégeinknek sikerül választani étel és italkínálatunkból és elfogyasztásuk után elégedetten mondják el családjuknak, barátaiknak, ismerőseiknek, hogy hol jártak!

Jó étvágyat és kellemes időtöltést kívánunk!
Cím:
6000 Kecskemét, Alsócsalános 3.
Tel.: (76) 507 567
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.02 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Az M5-ös autópálya Kecskemét/Dunaföldvári lehajtójának lábánál helyezkedik el éttermünk, az Alsócsalános tanya 3. szám alatt.

Kiemelt elfogadó helyek: