Sári Csárda - Dunakiliti

A hét minden napján nyitva tartó, ízig-vérig magyaros, nádfedeles Sári Csárda múlt századot idéző berendezéssel, házias ízekkel várja a vendégeit. Nyáron a 250 fő befogadására alkalmas Duna parti teraszunkon kemencében sütött finomságokkal, szabad tűzön főtt bográcsos ételekkel várjuk Önöket.

Vendéglátás  >   Étterem
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Dunakiliti
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Kerthelyiség-terasz, Pincehelyiség, Szálláslehetőség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Sári Csárda - Dunakiliti SZÉP Kártya
Különleges időutazásra hívjuk most Önt, kérjük, sétáljon vissza velünk néhány száz évet, engedje, hogy lenyűgözze a puszta páratlan szépsége, élvezze a régmúlt idők békés hangulatát. A Sári csárda étlapon kínálja mindazokat az ételeket, amelyek a színvonalas magyar konyhát jellemzik.

Kitűnő alapanyagokból, nagy gonddal készül a lecsós libamájtól kezdve a hétvégi grill party-ig minden, ami a Szigetköz és Magyarország ízeit, illatát varázsolja a tányérokra. Térjen be hozzánk, foglaljon helyet teraszunkon, igyon meg egy pohár bort és gyönyörködjön a táj szépségében! Az itt pihenni vágyók megszállhatnak a csárda szomszédságában lévő Diamant Hotel, Szigetköz****-ben.
Cím:
9225 Dunakiliti, Csölösztői utca 3.
Tel.: (96) 671 478
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 58' 27.8" N, 17° 17' 51.6" E


Megközelítés:
A Sári Csárda Bécstől 70 km-re, Pozsonytól mindössze 25 km-re helyezkedik el, Szlovákia és Ausztria felől egyaránt könnyen megközelíthető. Belföldi vendégeink Budapest vagy Győr felől az M1-es autópályán juthatnak el a Mosonmagyaróvártól alig 10 km-re fekvő Dunakilitire.

Kiemelt elfogadó helyek: