Sára-Lux Apartman - Nyárliget

Sok szeretettel várunk benneteket Nyárligeten! Ha olyan helyet kerestek, ahol a család apraja-nagyja, sőt még a nagymama, nagypapa is jól érzi magát, akkor jó helyen jártok. Vendégházunk csendes, békés, nyugodt környezetben található, de karnyújtásnyira fekszik sok izgalmas programot kínáló helytől.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Nyárliget
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Sára-Lux Apartman - Nyárliget SZÉP Kártya
Apartmanjaink modern berendezése biztosítja a kényelmet az egész család számára, hatalmas udvarunkon pedig élvezhetik a gyerekek a kert minden lehetőségét. Érkezéskor már előre összeállított programcsomaggal várunk benneteket, hogy alaposan megismerhessétek a Fertő-táj minden zegét-zugát.

Vendégházunk Fertődtől 5 km-re található Nyárligeten, a Fertő-tavat megkerülő kerékpárút mellett, az osztrák határátkelőtől 2 km-re.A 2 db önálló apartman külön-külön is bérelhető. Nagyobb családok vagy baráti társaságok esetén a két apartman az épületen belül összenyitható.
Cím:
9438 Nyárliget, Rákóczi utca 35.
Tel.: (20) 775 6822
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.01.-11.30.
GPS:
47° 39' 43.4" N, 16° 53' 51" E


Megközelítés:
Megközelítés autóval lehetséges. Fertődtől 5 km-re az osztrák határátkelő felé.Nyárliget a az osztrák határátkelő előtti utolsó település.

Kiemelt elfogadó helyek: