Rózsavölgyi Szalon - Budapest

A Rózsavölgyi Szalon a magyar művészeti élet otthona szeretne lenni – egy igazi szellemi találkozóhely – olyan közösségi tér, ahol mindig történik valami, mindig jó a társaság és ahova visszavágynak vendégeink. Azt valljuk, a színház az élő kapcsolatok platformja.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Rózsavölgyi Szalon - Budapest SZÉP Kártya
A Rózsavölgyi Szalon Arts & Café a pesti belváros művészeti központja: 2012. április 11-én, a Költészet Napján nyílt meg. Kezdettől leginkább olyan darabokat tűzünk műsorra, amelyek értéket képviselnek a magyar és külföldi irodalomban, s amelyeket még nem mutattak be, vagy színpadi változatban nem kerültek még színre Magyarországon.

Első perctől igyekszünk olyan témákkal foglalkozni, amelyek a mai kor kíváncsi, gondolkodó emberét érdeklik, aki nem elégszik meg azzal, hogy az interneten keresztül szemléli a világot. A hajdani szalonkultúrának lényege volt – túl a társas együttléten, együttgondolkodáson – a fiatal alkotók felfedezése is. A nagy nevek mellett nálunk is rendre megjelennek fiatal művészek, pályakezdők, akiket fel is fedez aztán a közönség. Azt pedig különösen fontosnak tartom, hogy visszatérnek hozzánk a művészek újabb produkciókra. Szeretnek itt lenni. A Rózsavölgyi Szalont művészeink és közönségünk közösen formálják. Köszönjük!
Cím:
1052 Budapest, Szervita tér 5.
Tel.: (1) 266 8337
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 42.1" N, 19° 3' 10.4" E


Megközelítés:
A Szervita téren álló Rózsavölgyi Zeneműbolton belépve az emeleten található a Rózsavölgyi Szalon. Lifttel is megközelíthető (használatában örömmel segítenek a Zeneműboltban dolgozó kollégák)

Tömegközlekedéssel:
- M1, M2, M3 metró és 9-es busz Deák Ferenc téri megállójától 5 perc sétára buszokkal és M3 metró Ferenciek terétől 5 perc sétára
- 2-es villamos Vigadó téri megállójától 7 perc sétára
- 15-ös, 115-ös busz Szervita téri megállójával szemben.

Kiemelt elfogadó helyek: