Róma Apartmanház - Bogács

Róma Apartmanház - a nyugalom szigete. A szálláshely alkalmas családi, munkahelyi és baráti társaságok összejövetelére 20 főig, de különálló apartmanként is funkcionálnak. A szálláshely nyugodt környezetben helyezkedik el mégis közel a termálfürdőhöz és a pincesorhoz.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Bogács
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Róma Apartmanház - Bogács SZÉP Kártya
Bogács a Bükkalján, a Hór és a Szoros patak völgyben Egertől 18, Mezőkövesdtől 10 km-re található. Nemzetközi hírű termálfürdőjével, természeti adottságaival, gazdag kulturális és gasztronómiai programjaival várja az idelátogató kedves vendégeket. A Bükki Nemzeti Park kitűnő lehetőséget kínál a gyalogos, kerékpáros túrázásra és a természet értékek megismerésére. A falu horgásztavai, boros pincéi nyújtják a kikapcsolódást az idelátogatók számára.

A szálláshely alkalmas családi, munkahelyi és baráti társaságok összejövetelére 20 főig, de különálló apartmanként is funkcionálnak. Az udvaron fedett nagy terasz melyben nyári konyha és étkező található, bográcsozási és grillezési lehetőséggel. A szálláshelyen saját ingyenes parkolási lehetőség vehető igénybe. Ingyenes wi-fi lehetőség is biztosított.
Cím:
3412 Bogács, Petőfi utca 21.
Tel.: (30) 935 7136
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 5.7" N, 20° 31' 46.5" E


Megközelítés:
Apartmanházunk a Petőfi utca 21 szám alatt helyezkedik el, kényelmesen megközelíthető akár autóval, akár gyalogosan is.

Kiemelt elfogadó helyek: