Robinson Kocsma - Dunaújváros

Az igazi retro kocsma feeling! Sport események kivetítőn a a fedett teraszon, vagy akár be is ülhetnek! Csocsó, billárd, darts, zenegép, külön terem és olcsó árak, kellemes kiszolgálás, hogy minden igényt kielégíthessünk!

Vendéglátás  >   Söröző, pub
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Dunaújváros
Jellemzők: Koktélok, Kerthelyiség-terasz, Pultos kiszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Robinson Kocsma - Dunaújváros SZÉP Kártya
A város szívében található fedett kerthelyiséggel rendelkező üzletünket már lassan 6 éve működtetjük, igazi retro feeling, családias légkör, kiszolgálás jellemez minket. Kolléganőink nem ma kezdték a szakmát, sok téves tapasztalatuk és mind szakmai, mind emberi értékeiket szívesen kamatoztatják nálunk, hogy az Önök kedvére tegyenek.

Sport eseményekről a teraszon lévő televízió, illetve vetítő biztosítja, továbbá az üzlethelyiségen belül is található két televízió. Továbbá biliárd, darts, csocsó, zenegép, széles italválaszték, alacsony árak biztosítják a tökéletes hangulatot. Lehetőség van továbbá egy rendezvényekhez biztosított külön termünk neves alkalmakra (volt már nálunk céges évzáró, csapatépítő, legény és lánybúcsú, születésnapok, ballagások), ahol akár az ételfogyasztás is lehetséges, és a rendelésben is tudunk segíteni.

Követve a technikai fejlődéseket, és a mai világra jellemző cafeteria rendszert, és elterjedt bankkártya fizetési igényeket, lehetőséget biztosítunk, elsőként a városban, hogy minden típusú SZÉP- és bankkártyával is lehessen kocsmázni!

Várunk mindenkit sok szeretettel.
Cím:
2400 Dunaújváros, Apáczai Csere János utca 1.
Tel.: (70) 701 7627
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 58' 13.3" N, 18° 56' 15.1" E


Megközelítés:
Tömegközlekedési lehetőségek (helyi járatos buszok: 25, 33, 12, 10, 3, 2,)
Parkolási lehetőség: autóval könnyen megközelíthető. SPAR üzlet, és a vízmű technikai épülete között.

Kiemelt elfogadó helyek: