Roanzavi-Lak - Bükkszentkereszt

Roanzavi-Lak, egy csendes, nyugodt környezetű magán szálláshely. Az ingatlant szinte körbeölelik az erdők, hegyek. Éjjel-nappal a csend, illetve a természet "zaja" hallható. A környéken kimeríthetetlen a túrázási lehetőség. A településen lehetőség van még megtekinteni Gyuri Bácsi gyógynövény kertjét is.

Szállás  >   Egyéb szállás
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Bükkszentkereszt
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Roanzavi-Lak - Bükkszentkereszt SZÉP Kártya
A maganszállásunk egy csaladi ingatlan. Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik. Az emeleten van a vendég rész kialkítva, ami 3 szoba. Két db 2 ágyas, illetve 1db 4 ágyas szoba áll a pihenni kívánók rendelkezésére. Minden szoba saját fürdővel, zuhanyozóval rendelkezik.

A konyha teljesen felszerelt, étkezővel együtt áll a vendégek részére. A kertben sütési, bográcsozási lehetőséget tudunk biztosítani igény szerint. Kisgyermekes családokat is szívesen fogadunk, s mindennel fel vagyunk készülve (kiságy, sterilizáló, pihenőszék, társasjáték, kertben trambulin).
Cím:
3557 Bükkszentkereszt, Széchenyi utca 25.
Tel.: (20) 216 1052
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 3' 49.7" N, 20° 38' 2.4" E


Megközelítés:
Bükkszentkeresztet autóval Miskolc felől Lillafüreden át lehet a legkönnyebben megközelíteni. Vonat közlekedés pedig Miskolcig, s onnan pedig busszal lehet megközelíteni szeretett településünket.

Kiemelt elfogadó helyek: