Riedl Apartman - Gyenesdiás

Nagy és kis családosoknak egyaránt. Apartmanok és a kert is a mai igényeknek megfelelően van kialakítva. Ha mégis kettesben szeretne pihenni, akkor stúdió apartmanunk az Ön számára a megfelelő. Kerékpárt, túravezetéssel ingyenesen biztosítunk. Wifi szintén ingyenesen elérhető az apartmanházban.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Gyenesdiás
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Riedl Apartman - Gyenesdiás SZÉP Kártya
2000. óta foglalkozunk az apartman üzemeltetésével. Az apartmanok és a kert a mai igénynek megfelelően van felszerelve. Nyugdíjas házaspártól kisgyermekes családokig, mindenki megtalálja a neki való felüdülést nálunk.

Az apartmanházban 3 db apartman található. Kettő ebből nagy és kis családosoknak alkalmas, egyedig két főrészére nyújt kellemes pihenést. Az apartmanok teljesen felszerelve vannak a vendégek részére bocsájtva. A kertben fedett grillező és főzési lehetőség biztosított. Ezen felül minden külön kívánságot természetesen teljesítünk. Kerékpárt vezetett túraútvonallal ingyenesen biztosítunk.
Cím:
8315 Gyenesdiás, Béke utca 32.
Tel.: (20) 591 9601
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 46' 10.7" N, 17° 17' 6.3" E


Megközelítés:
Autóval, az M7-es autópályáról,autóbusszal a Keszthelyi autóbusz állomásról lehet az apartmant megközelíteni.Transzfert biztosítunk.

Kiemelt elfogadó helyek: