Retro Hotel - Torony

A legjobb ár/érték arányú szállás a magyar - osztrák határ előtt. Tökéletes pihenési lehetőséget biztosít az ökoturizmus kedvelőinek, csoportok - osztálykirándulások - edzőtáborok kedvelt helyszíne - kültéri grill terasszal és teniszpályával felszerelve.

Szállás  >   Hotel***
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Torony
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Retro Hotel - Torony SZÉP Kártya
A Szombathelytől mindössze 3 perces autóútra elhelyezkedő Retro Hotel 2019 nyarán teljesen megújult. A szálloda tökéletes választás mind az üzleti utazók, mind a turisták számára. A nagy sávszélességű internet, az LCD tévék és a légkondicionálás mind-mind a vendégek kényelmét szolgálják. A szállodához tartozó kamerával megfigyelt parkoló díjmentes parkolást tesz lehetővé. A bőséges reggelit és félpanziót vendégeink a hoteltől 800 méterre található Charlie Panzióban fogyaszthatják el.

A szálloda kertjében egy kültéri grillterasz és egy teniszpálya várja az élményekre vágyó turistákat. A szálloda alatt kialakított klubszoba (dars, x-box, csocsó, Tv-szoba) tökéletes baráti társaságok számára. Az osztrák határ mindössze 5 percnyire található, míg a világszerte híres Bükfürdő és Sárvár fürdője 25 perces autózásra érhető el. Három csillagos minőség - egy csillagos áron! Várjuk Önt is szeretettel!
Cím:
9791 Torony, Réffy L. u 2.
Tel.: (70) 448 8102
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 14' 23" N, 16° 32' 6.7" E


Megközelítés:
Az osztrák határtól mindössze 3 percnyi autóútra elhelyezkedő Retro Hotel ideálisan megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: