Rábabrill Kft. - Csorna

A szakorvosi vizsgálat mellett a hét minden napján optometrista szemvizsgálatra is van lehetőség, akár azonnal, akár időpontra is. A glaucoma (zöldhályog) a tudomány mai állása szerint nem gyógyítható, de kezelhető betegség. Minél hamarabbi felismerése segít megelőzni a glaucoma okozta látásromlást.

Szabadidő  >   Egészség
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Csorna
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, Családoknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Rábabrill Kft. - Csorna SZÉP Kártya
A helyben elhelyezkedő műhely folyamatos fejlesztéseken esik át, látszerész kollégánk pedig több, mint 10 éves tapasztalattal bír a szemüvegek elkészítése terén, így a lehető legjobb minőséget tudjuk kedves vásárlóinknak nyújtani. Többféle szemüveglencsét tartunk raktáron, melynek köszönhetően szemüvege akár FÉL ÓRÁN belül el is készülhet. A vizsgálat elérhető a csornai és kapuvári üzletünkben is várólista nélkül! A kamerát kezelő szakemberek egyéni képzést kaptak a szemfenéki képek megfelelő elkészítése érdekében. A szemfenéki képek kiértékelését szemész szakorvosaink vagy a Semmelweis Egyetem Szemklinikája végzi. Így nem szükséges heteket-hónapokat várni egy szemfenék vizsgálatra a normál egészségügyi ellátásban. Mindez beutaló nélkül megtehető, mindössze annyi a dolga, hogy befáradjon valamelyik üzletünkbe.

A rendszer felülmúlhatatlan előnye, hogy a vizsgálat szembogár tágítása nélkül valósul meg, ezzel mentesítjük a pácienseket a pupilla tágítás kellemetlen folyamata alól, így akár autóval is nyugodtan jöhetnek hozzánk a vizsgálatra. Technikai érdekesség, hogy a kamera egy elsötétített helységben az emberi szem számára nem látható infravörös tartományban végzi a vizsgálatot teljesen fájdalommentesen. A fényképeket 10 éven keresztül megőrizzük, hogy bármiféle elváltozás nyomon követhető legyen pácienseink számára, így beteg szemének sorsát több éven keresztül ellenőrizni lehet.

A fundus kép alapján vizsgálható például a hypertonia (magas vérnyomás) és diabetes (cukorbetegség) által okozott szemfenéki eltérések.
Cím:
9300 Csorna, Mártírok tere 1.
Tel.: (70) 368 0267
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 36' 40.7" N, 17° 15' 0.5" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: