Prágai Látszerészet - Szeged

Szemüveg, napszemüveg, kontaktlencse, szemészeti vizsgálatok! Üzletünkben a szemész szakorvosokon túl három optometrista látszerész dolgozik azon, hogy vendégeink látásélményét maximális szintre emeljék. Telefonon és emailen is bejelentkezhet vizsgálatainkra.

Szabadidő  >   Egészség
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Szeged
Jellemzők: Csoportoknak, Középkorúaknak
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Prágai Látszerészet - Szeged SZÉP Kártya
Családi vállalkozásunk 1973 óta üzemel, melyet a családfő Prágai András Mihály alapított Szegeden a Bartók Béla téren. Több mint két évtizede csak látszerész szaküzletként szolgálja a város és a régió lakosságát. Színvonalas optikai szolgáltatásuk lényeges jellemzője a megbízhatóság, a mindig naprakész szakmai felkészültség és pontosság. A családi vállalkozás sikerességét az állandó fejlesztésnek és a profil folyamatos bővítésének köszönheti.

A kezdetben nem csak optikai profillal foglalkozó cégből napjainkra Szeged és környékének egyik legszélesebb áruválasztékával és szolgáltatás csomagjaival rendelkező optikai szaküzletévé lépet elő.

Ebből következik, hogy nincs, olyan szakmai kihívás, melyre ne találna megoldást a kiválóan felkészült szakember gárda. A minőségi munka egyik fokmérője, hogy mindig a legkorszerűbb technológiával dolgoznak, melyeket a folyamatos géppark fejlesztésekkel és elméleti képzésekkel igyekeznek tökéletesíteni. Cégük fő vonzereje a magas színvonalú pontos munkában, a munkatársak informáltságában és a kellemes, családias, de hozzáértő kiszolgálásban rejlik, melyhez a hátteret egy biztos alapokon nyugvó beszállítói hálózat alkotja.

A gyermekekre nagy hangsúlyt fektet a műhely, külön gyereksarokkal várja a kis vásárlókat. A kedvesség, az alapja a velük való foglalkozásnak, ezért tudhatja magának a Prágai Látszerészet a legtöbb gyermekkorú vásárlót. Természetesen minden korosztály tagjaira felkészült az üzlet, hiszen a mai felgyorsult világban talpon maradni és kielégítően, jól dolgozni a legnehezebb feladat. A Prágai optikába betérő szemüveget vásárolni szándékozók megtalálhatják saját korosztályuk szakemberét. Népszerűségük titka többek között az, hogy keresik a Vásárló kedvét, udvariasan, megértően bánnak vele, hiszen náluk valóban a vevő az első.

A nálunk készült szemüvegek minőségét, a Magyar Optikus Ipartestület tanúsítványa garantálja.

Prágai Látszerészet - 1973
Cím:
6722 Szeged, Bartók tér 11.
Tel.: (30) 622 7861
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 15' 16.9" N, 20° 8' 35.7" E


Megközelítés:
Optikai szalonunkban minden nap tíz óra és délután öt óra között várjuk látásvizsgálatra érkező ügyfeleinket, kérjük előzetes telefonos időpont egyeztetésüket.

Kiemelt elfogadó helyek: