POLGÁR Optika - Látásgondozás Szalon - Budapest

Nem csak egyszerűen látásvizsgálat, szemüveg és kontaktlencse rendelés, hanem személyre szabott megoldásokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően. Alappillérünk a LÁTÁSGONDOZÁS, nyomon követni szemei, látása állapotát, változását, megőrizni egészséges állapotát és megoldást kínálni!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családoknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Egészségügy, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
POLGÁR Optika - Látásgondozás Szalon - Budapest SZÉP Kártya
A POLGÁR Optikában pontos és alapos látásvizsgálatot végzünk a legkorszerűbb gépekkel, felszerelésekkel, barátságos, nyugodt, kellemes környezetben. 2010-től szinte egyedülálló módon együtt érhető el a világújdonságnak számító 3D LÁTÁSVIZSGÁLAT és a 3D SZEMMÉRÉS, melyek igénybevételével lehetőség nyílik szemé(ly)re szabott szemüveg elkészítésére a legtökéletesebb látásélmény elérése érdekében. A 3D LÁTÁSVIZSGÁLAT és 3D SZEMMÉRÉS a létező legmodernebb és legmagasabb szintű optikai technológia, így a szolgáltatások együttes biztosítása – a legmagasabb szintű műszaki felszereltség és szaktudás miatt – egyelőre csak kevesek kiváltsága.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 3D LÁTÁSVIZSGÁLAT és 3D SZEMMÉRÉS mára egyet jelent a LÁTÁSGONDOZÁS fogalmával. A 3D LÁTÁSVIZSGÁLAT egy speciális vizsgálati módszer, mely során felmérjük szemének jelenlegi állapotát, majd a dioptria megállapítása után következik a két szem együttes működésének, vagyis a hat pár szemizom egyensúlyának vizsgálata. Sok esetben a szemizmok aszimmetrikus működéséről kapunk teljes képet, mely abból adódhat, hogy a két szemünk – úgy, ahogy az arcunk két fele – nem tökéletesen szimmetrikus. Ha azonban az egyensúlyzavar túlmutat a fiziológiás értéken, akkor jelentkeznek a panaszok: fejfájás, fényérzékenység, szempír, szem-és szemkörnyéki fájdalom, szemégés, könnyezés, olvasási nehézség, fáradékonyság. Ezek a tünetek általában régóta fennálló folyamatos erőlködés következményei, melyek akár egész korán vagy idősebb korban is jelentkezhetnek!

Jöjjön el Hozzánk, hogy megtapasztalhassa az éleslátás élményét, bízza Ránk szemei gondozását!
Cím:
1117 Budapest, Bercsényi u. 21/B
Tel.: (30) 721 4221
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Szalonunk a XI. kerületben, az Allé bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában található, az eltéveszthetetlen színes Simplon Ház 5. emeletén. Autóval a környező utcákban lehet parkolni, valamint az Allé mélygarázsában. A 4-es, 6-os, továbbá a 17, 19, 47,49, 61 villamossal, autóbuszokkal, illetve a 4-es metróval is könnyen megközelíthetőek vagyunk!

Kiemelt elfogadó helyek: