Pepita Ifjúsági Szálló - Tiszafüred

Látogasson el Tiszafüredre a Pepita szállóba, a környék legjobb árfekvésű szállójába, ahol igény szerint megszervezik és kiszínezik pihenését! Ismerje meg a Tisza-tó rejtelmes csodáit. Itt az óvodástól a nyugdíjasig mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

Szállás  >   Egyéb szállás
Észak-Alföld   >  Jász-Nagykun-Szolnok  >  Tiszafüred
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Pepita Ifjúsági Szálló - Tiszafüred SZÉP Kártya
A Pepita szálló a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüred központjában található. Szobáink apartman jellegűek, minden szobához tartozik fürdőszoba WC-vel, minikonyha (nincs felszerelve)!

A szálló központi elhelyezkedése miatt 5-10 perces sétával elérhetők: kikötők, Tisza-tó, Múzeum, kalandpark, Halas-tér, bankok, bevásárlóközpontok, piac, termál strand.

A Tisza-tó számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, a vízi-sportok szerelmesei, a horgászok és a vádászok számára.
A horgászok szerencsét próbálhatnak az élő Tiszán és a tó rejtelmes lagúnáiban is. A vízi sportot kedvelők vízisíelhetnek, fánkozhatnak, jetsky-vel hasíthatják a vizet!
A kellemes szabadstrandon a kisgyermekes családok is élvezhetik a nyár örömeit.
A kalandra vágyók kipróbálhatják a Robin kalandpark eszközeit.
Tiszafüreden ma is él a néphagyomány, több kiváló mester is működik a városban (fazekasok, bőrművesek, szalmafonók).

Van két tanösvényünk: a poroszlói tanösvény a Hortobágyi Nemzeti Park része. Csodálatos táj tárul elénk. A tóra épült 1,5 km-es pallóút közvetlenül a víz felszíne fölött vezet, amiről megfigyelhetjük a tó növény és állatvilágát.
Tiszavirág tanösvény a tóból kiemelkedő szárazföldvonulat, amely a régmúltba tekint vissza. Bemutatja, hogy az itt élő népek mivel foglalkoztak (teknővájás, kosárfonás, halászat, stb.).
A tó körül 120 km hosszú kerékpárút épült ki, melyen a tó körbe kerékpározható. Közben megismertetve a környék falusi turizmusát, az itt élő népek vendégszeretetét!

A környék is bővelkedik látnivalókkal: Hortobágyi Nemzeti Park, tiszaigari arborétum, abádszalóki babamúzeum, tiszafüredi Múzeum, fazekas tájház és nem utolsósorban rengeteg gyógyhatású strand várja a kikapcsolódást és gyógyulni vágyókat: Tiszafüred, Tiszaörs, Mezőkövesd (Zsóri Fürdő), Bogács, Egerszalók, Tiszacsege, Hajdúszoboszló, stb.).

Jöjjön el Tiszafüredre, és ismerje meg a csodálatos Tisza és Tisza-tó nyújtotta lehetőségeket! A Tiszafüredi Pepita Szállóban szeretettel várjuk!
Cím:
5350 Tiszafüred, Kossuth tér 15.
Tel.: (70) 428 7896
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 37' 18.8" N, 20° 45' 26.2" E


Megközelítés:
Budapest felől az M3-as autópályán Füzesabonyig, onnan a 33-as főútvonalon Debrecen irányában 35 km-re van Tiszafüred!
Budapest Keleti Pályaudvar - Füzesabony, Füzesabonytól Debrecen felé 35 km Tiszafüred!

Kiemelt elfogadó helyek: