Pátri Apartmanház - Keszthely

Szálláshelyünkön négy apartmanban várjuk nyugodt környezetben pihenni vágyó Vendégeinket!Családi házas övezetben Keszthely a város központjától és a Balaton-parttól is egyaránt 6-8 perc sétára találhatók apartmanjaink! legalább 3 éjszakát, eltöltő Vendégeink jogosultak a West-Balaton kártyára.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Keszthely
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Pátri Apartmanház - Keszthely SZÉP Kártya
Egész évben nyitva tartó lakásaink Keszthelyen, nyugodt környezetben, egy telken találhatóak. Mindegyik apartman önálló bejárattal rendelkezik.

Méretüket tekintve 23 m2 (klímás 500 Ft/fő/éj felárral, opcionálisan), 40 m2, 70 m2, és 80 m2 alapterülettel rendelkeznek. A legkisebb lakásnak nincs terasza, a többinek tágas terasza fogadja vendégeit. Csendes, nyugodt reggelizéshez, vagy meghitt esti borozgatáshoz, de még napozáshoz is alkalmasak. A legkisebb lakás kétszemélyes, konyha, fürdőszoba wc-vel, rendelkezik (2 személy), míg a többi lakásunk két szobát, konyhát, fürdőt, teraszt foglal magába (4-4 személy).

Lakásaink jól felszerelve várják azon vendégeinket, akik nyaralásuk alatt nyugalmat, függetlenséget szeretnének, így nálunk nincs mód ellátás igénylésére.

Motorosokat is nagyon szívesen látunk vendégül, a motorok tárolása zárt garázsban történik!

Kérjük tisztelt vendégeinket, vegyék figyelembe, hogy lakásinkban nem lehet dohányozni. A teraszokon, valamint a szabadban természetesen igen, ehhez biztosítunk hamutálat is. Köszönjük megértésüket!

Továbbá kiemelten kezeljük a szelektív szemétgyűjtést, melyet környezetünk tisztasága, élhetősége érdekében, kérem Önök is tartsák be.

18 év alatti gyermekeket szülői felügyelet nélkül - rossz tapasztalataink miatt - nem fogadunk!
Cím:
8360 Keszthely, Csokonai Vitéz Mihály utca 9.
Tel.: (83) 317 604
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 45' 30" N, 17° 14' 7.3" E


Megközelítés:
Google Maps! Pátri Apartmanház Keszthely és már meg is van! A város családi házas, nyugodt övezetében található apartmanházunk.

Kiemelt elfogadó helyek: