Papréte Vendégház - Mályinka

Mályinka a Bükki Nemzeti Park közvetlen közelében található. Csend, nyugalom garantált. A tavalyi évben felújított vendégház várja a pihenni, túrázni, kirándulni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. Ha egy nyugodt, élményekben gazdag napokat szeretnének eltölteni, akkor válasszák a vendégházunkat. Családoknak is ideális.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Mályinka
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Papréte Vendégház - Mályinka SZÉP Kártya
A Papréte Vendégház a Bükk hegység északi lábánál, Mályinkában található. A festői környezetben fekvő kis falu számtalan túrázási és kirándulási célpont kiindulópontja lehet. Közel található: Szilvásvárad, Eger, Lillafüred, Miskolc-Tapolca, Aggtelek, Jósvafő, Bánkút, Lázbérci-víztározó stb. A vendégház egy csendes mellékutcában található, a buszmegállótól és a főutcától kb. 150 méterre. A tavalyi évben felújított ház különálló telken fekszik, azonban egy épületet alkot a szomszédos telken lévő családi házzal, melyek között nincs átjárási lehetőség, így biztosítva a nálunk pihenők nyugalmát. A szálláshelyen 2 hálószoba áll a Vendégek rendelkezésére, mindkettő 3-3 ággyal, szekrénnyel és televízióval felszerelve.

Egy időpontban csak egy csoport fogadását vállaljuk - Vendégeink zavartalan pihenése és kényelme érdekében. A vendégházban a szobákon kívül egy felszerelt konyha, és egy zuhanyzós fürdőszoba szolgálja még Vendégeink kényelmét. A teraszon van lehetőség dohányzásra, a zárt füves udvaron lehet parkolni több autónak, a hátsó udvarban pedig szalonnasütésre és bográcsozásra alkalmas hely van kialakítva. A vendégházban saját termelői méz vásárlására is van lehetőség, sőt igény és jó idő esetén ingyenes méhészbemutatót is tartok a vendégek számára!
Cím:
3645 Mályinka, Munkácsy utca 3.
Tel.: (30) 915 2162
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 9' 29.7" N, 20° 29' 35.1" E


Megközelítés:
Autóval érkező vendégeink a vendégház saját, zárt udvarában parkolhatnak. Busszal érkező vendégeink az utca elején található buszmegállóból 150 m gyaloglás után érkezhet a vendégházba.

Kiemelt elfogadó helyek: