Papa-razzi’s - Gyöngyös

Az étterem Gyöngyös sétáló belvárosában a fő téren található. 15 éves múlttal, tapasztalattal igyekszünk a vendégek legnagyobb elégedettségével működni. A lehetőség szerint terasszal is rendelkezésre állunk. Igény szerint házhozszállítást is vállalunk.

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Gyöngyös
Jellemzők: Házias ételek, Koktélok, Kerthelyiség-terasz, Felszolgálás, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Papa-razzi’s - Gyöngyös SZÉP Kártya
Az olasz az egy jó választás! Akkor is ha autóról ruháról, fagylaltról, dizájnról vagy akár football csapatról vagy itt teremről van szó! Mi most az utóbbit szeretnénk közelebb vinni önökhöz!

Papa-razzi’s restaurant pizzéria minőségi olasz alapanyagokból készíti el a hamisítatlan, Lávakövön sült ropogós, vékony tésztás pizzai. Megtalálja étlapunkon a tradicionális leveseket, tésztákat, rizottókat, halakat, húsételeket és desszerteket igény szerint minden pizzát és tésztát glutén mentes változatban is el tudunk készíteni.

Kiemelkedő sportesemények napjain extra élményt nyújtunk helyett biztosítva a közösségi szurkolás is Gasztronómia együttes élvezetének. De ha csak egy eszpresszóra frusztrált túra vagy kapucsínóra vágyik, azt is szívesen teljesítjük!

Az étterem olasz konyhát képviseli, de hagyományos magyar ételekkel is szolgálunk. Széleskörű a kávé és koktélválaszték. Csapolt söreink világos Carlsberg, szűretlen Kronenbourg búza. A mátra legfinomabb borait tudjuk a vendégeink számára felszolgálni.
Cím:
3200 Gyöngyös, Fő tér 8.
Tel.: (20) 339 9101
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 47' 4.6" N, 19° 55' 30.4" E


Megközelítés:
Az étterem a város sétáló részén található. A közvetlen közelében több parkoló áll rendelkezésre ahonnan könnyen elérhető egy rövid sétával.

Kiemelt elfogadó helyek: