SZÉP Kártya elfogadóhelyek Gyöngyös térségében

Kiemelt gyöngyösi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Gyöngyös térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Gyöngyös településen:

A közvetlenül a Mátra lábánál található kisváros megannyi látnivalóval várja az érdeklődőket. Gyöngyös leghíresebb nevezetessége hazánk legmagasabb pontja, a Kékestető, ahol telente a síelés szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek. Azonban az év bármely napján érdemes idelátogatni, hiszen a kulturális programok és történelmi emlékek rögtön magával ragadják az embert. A Szent Bertalan-templom impozáns tornyai uralják a város főterét, ahol a pezsgő éjszakai élet központját találjuk. A szökőkutakkal övezett terület ad otthont számtalan koncertnek, de a híres Szüreti fesztivál is itt kerül megrendezésre minden évben. Megszámlálhatatlan kávézó, cukrászda és kiváló étterem várja a kulináris élvezetek kedvelőit. Az Orczy-kastély kőoroszlánjai tiszteletet sugároznak, ha pedig a klasszicista stílusú történelem után valódi oroszlánüvöltésre vágynánk, akkor vár minket a 2 hektáron elterülő állatkert, ami az egyik legmodernebb az országban. Gyöngyös igazi családi kiránduló célpont, hiszen a Mátra Múzeum mellett a kisvasút is felejthetetlen élményt nyújt a kicsik számára is. Ha szeretnénk megtapasztalni a város valódi varázsát, akkor a legszerencsésebb, ha a Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál idejére ütemezzük látogatásunkat, ilyenkor a nyüzsgő tömeg és a folyamatos programok magával ragadják az embert.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Gyöngyös környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.